Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
Mi se ima sluceno, mu objasniv deka sum strejt prifati deckoto prodolzivme obicen muabet,se sprijatelivme i deckoto respect so ne sum se isponasal i postue so sum strejt i se uste sme prijateli a da ne spomenuvam koj prijatelki gi ima sto se najdoa vo nekolku navrati,ispadna deckoto raboti club department i vip pass vo poveketo clubovi

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Зависи од личноста.:pipi:

...шала на страна и рака на срце, имам (строго) определена сексуална ориентација.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Pa vaka boks po mucka i udar vo stomak, potoa nekolku...milioni kloci, na kraj plukanje. Pred ova bi i objasnila deka jas sakam maski i da odjebi, a ako mi dosaduva se znae...gore navedenovo!:pos2:

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Ми се нема случено такво нешто и недај Боже да ми се случи оти заради то ке треба в затвор да легнам.
Ми се :pov:од помислата.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Ми се нема случено такво нешто и недај Боже да ми се случи оти заради то ке треба в затвор да легнам.
Ми се :pov:од помислата.
Оти бе да ти се лоши? Мене ќе ми биде комплимент, пошто наводно жените имаат повисоки критериум во однос на физички изглед или атрактивност на друга жена.:tapp:
Инаку културно ќе ја одбијам персоната, а ако ми се пружа можност ке продискутирам за сите социјално-психолошки-културолошки проблеми со кои се соочувале и соочуваат хомосексуалците.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Искрено, појма немам, ми се нема случено... Кога ќе ми се случи ќе пишам како сум изреагирала :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Или ќе го отерам у три лепе или со убаво ќе му кажам дека сум си стрејт, зависи од расположењето :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Pa vaka boks po mucka i udar vo stomak, potoa nekolku...milioni kloci, na kraj plukanje. Pred ova bi i objasnila deka jas sakam maski i da odjebi, a ako mi dosaduva se znae...gore navedenovo!:pos2:

E*V*I*l~G*I*R*L напиша:

Е од вакви преку глава ми е,три шамари и дома млеко да пијат!Абе од кога толку јаки станале луѓево или се е само на зборови.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Не можете да коментирате за нешто додека не искусите...почекајте да имате некоја ваква прилика,па после пишете шо сте напраиле:)

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Е од вакви преку глава ми е,три шамари и дома млеко да пијат!Абе од кога толку јаки станале луѓево или се е само на зборови.
Верувај само на зборови се.Него и девојкиве тепачишта станаа?Свака част:tapp:

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Mene me interesira samo dali isto taka gi tepaat deckovcite koi im priogjaat i obratno.Mislam,principot e ist,samo shto da,malce e pocudno.A garant tepacishtava da im se desi neshto takvo kje se ukjutat i kje kidnat na 100km

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Никако не би изреагирала...Едноставно ќе и кажам дека сакам машки.
Уопште нема да осетам гадење или желба да ја истепам особата за да докажам колку сум цврсто убедена во својата хетеросексуалност, него ќе ми биде и интерсно на некој начин и ќе ми поласка.
Нормално ќе и кажам дека женските не се my cup of tea,и ако е могуче би била пријател со таа особа.
А оние што најрадие физички би нападнале ако некој од истиот пол им се додворува, покажуваат колку не се сигурни во својата сексуална определба.
А ако има и машко со вас две? Hot, hot, hot!:umorno: :vozbud: :umorno:

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
Па што да и кажам на девојката :nenene::nenene::nenene: не сум заинтересирана за девојки и ќе си отидам, што подалеку од неа толку подобро :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ке му кажам дека сакам женски а ако не се тргне ке го отерам у пичку матер!

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
Уфф како добро би ми дошло еден флерт со некоја лезбејка :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom