Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што прочитав машкиве од форумов се само за во ринг.Која ви е таа цивилизација ако некој ти даде комплимент и ти го скршиш од ќотек?Епа ај и ние женските да почнеме да ги тепаме машките што цело време не меркаат и ни се пуштаат.Секој има право на свој избор.Нивно е да ни дадат комплимент а наше е да одбиеме(доколку сакаме).Ми се има случено да ми се пушта девојка.И се заблагодарив и и кажав дека ме привлекува машкиот род.Кога доаѓа комплимент од ист пол е вистински.Секој дечко може да ми пријде и да ми каже колку сум убава ама ако дојде тоа од женска страна тогаш е вистински.
Женско на женско кога дава комплимент е искрен без притоа да очекува нешто.Исто како што е машко на машко да даде комплимент.Мене многу пати ми се има случено девојка да ми каже дека добро изгледам.И што?Тоа значи ми се пушта?Не,само ми дава еден искрен комплимент,како што и јас го имам направено тоа многу пати.Некој ако каже дека убаво изгледаш не значи дека ти се пушта,па и да е така не знам зашто сите се чувствуваат загрозени за својата сексуална ориентација.
Ако некој ми се пушта ќе го шинуам од маајне, родена мајка да не може да го препознае, на сослушување во количка да дојде![]()
Не е проблем, во Сабота е ама ако сакаш недела и репризата ќе ја гледаме:helou:Чомбе срце... сакаш да го гледаме заедно... Манчестер во недела?! :smir: :wub:
Vidi kompliment e edna rabota,a "pushtanje" e sosema druga.Mislam ne deka se vo kontradikcija ama koga se' se zavrshuva so eden kompliment super, duri i kje se izraduvam mozda:smir: ama koga devojka kje pocne da stava race na mene humhm ne gledam bash taka kosmopolitski na rabotite.Mi se ima sluceno povekje pati vo diskoteka i neznam zoshto ama me plashi, daleku povekje nego da beshe mashko i dzom na drugiot kraj na diskotekata![]()