Зашто мора да биде вистински?Како што прочитав машкиве од форумов се само за во ринг.Која ви е таа цивилизација ако некој ти даде комплимент и ти го скршиш од ќотек?Епа ај и ние женските да почнеме да ги тепаме машките што цело време не меркаат и ни се пуштаат.Секој има право на свој избор.Нивно е да ни дадат комплимент а наше е да одбиеме(доколку сакаме).Ми се има случено да ми се пушта девојка.И се заблагодарив и и кажав дека ме привлекува машкиот род.Кога доаѓа комплимент од ист пол е вистински.Секој дечко може да ми пријде и да ми каже колку сум убава ама ако дојде тоа од женска страна тогаш е вистински.
Vidi kompliment e edna rabota,a "pushtanje" e sosema druga.Mislam ne deka se vo kontradikcija ama koga se' se zavrshuva so eden kompliment super, duri i kje se izraduvam mozda:smir: ama koga devojka kje pocne da stava race na mene humhm ne gledam bash taka kosmopolitski na rabotite.Mi se ima sluceno povekje pati vo diskoteka i neznam zoshto ama me plashi, daleku povekje nego da beshe mashko i dzom na drugiot kraj na diskotekataЖенско на женско кога дава комплимент е искрен без притоа да очекува нешто.Исто како што е машко на машко да даде комплимент.Мене многу пати ми се има случено девојка да ми каже дека добро изгледам.И што?Тоа значи ми се пушта?Не,само ми дава еден искрен комплимент,како што и јас го имам направено тоа многу пати.Некој ако каже дека убаво изгледаш не значи дека ти се пушта,па и да е така не знам зашто сите се чувствуваат загрозени за својата сексуална ориентација.
Чомбе срце... сакаш да го гледаме заедно... Манчестер во недела?! :smir: :wub:Ако некој ми се пушта ќе го шинуам од маајне, родена мајка да не може да го препознае, на сослушување во количка да дојде
Не е проблем, во Сабота е ама ако сакаш недела и репризата ќе ја гледаме:helou:Чомбе срце... сакаш да го гледаме заедно... Манчестер во недела?! :smir: :wub:
Па да јас зборев за комплиментите.Дека не значи ако ти даде комплимент дека ти се пушта.Е сега ако е таа личност толку храбра и отворена да пошне раце да ми пушта фино и културно би и кажала дека не е мој тип.Мада не ми се верува некој да почне да те гали така,ама ај се има на светов.Али 100% не би ја удрила.Па чекај машките знаат да бидат и понападни во пуштањето и не сум удрила,а треба да удрам девојка која ми се пушта затоа што е хомосексуалка?Нееееее...:helou:Vidi kompliment e edna rabota,a "pushtanje" e sosema druga.Mislam ne deka se vo kontradikcija ama koga se' se zavrshuva so eden kompliment super, duri i kje se izraduvam mozda:smir: ama koga devojka kje pocne da stava race na mene humhm ne gledam bash taka kosmopolitski na rabotite.Mi se ima sluceno povekje pati vo diskoteka i neznam zoshto ama me plashi, daleku povekje nego da beshe mashko i dzom na drugiot kraj na diskotekata