Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Исто како кој би ми се пуштала личност од спротивниот пол која не ми се допаѓа,значи ќе ја одбијам на фин и културен начин.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми се има случено да ми се пушта личност од ист пол, а јас да не го сватам тоа. Тинејџер бев и не го разбрав, ми правеше некои чудни муабети :icon_lol:. Кога го кажував тоа низ муабет сестра му од другар ми која е постара од нас ми вели знаеш што? Што и велам? Педер е :icon_lol: ми вели, од кај да знам не му пишуваше на чело оти е педер, си ја почешкав јас така главата и си замолчив. Инаку освен таа случка ми се нема случено да ми се пушта педер, страв им е изгледа да не ги прекршам од ќотек пошто физички сум многу голем :icon_lol:. А да ми се случи и на нетов, симнувам јас така музика преку Bearshare и си имам на профилот убава слика :icon_lol:. И ми пишува некој кај си бе куре, а јас враќам одговор кој си бе ти УПМ, јас сум тој што ќе те усреќи за цел живот. Ајде му велам оддеби таму, ми вели да ме оддебиш најјако што можиш. Леле си велам да си ми тука, го барам кај е тоа дугмето за банирање одвај го најдов. Препорака до сите хомосексуалци ако ми е скурчен денот немој некој да ми се пуштил, ќе го прекршам, ако ми е добар денот можи и без насилство да помини ама не го гарантирам тоа.
П. С. Оди братучед ми прв договор на брод, и гледа таму некој тип носи прстен со некои лагерчиња или така нешто, и прстенот се врти околу прст. Па му рекол на цимерот кој што бил Србин дека сака таков прстен. А овај му одговорил знаеш што значи тој прстен? Не, ееее тој прстен го носат педерите за да се распознаваат меѓу себе. И одма братучед ми ја изгубил желбата за таков прстен. Поздрав до братучед ми за кој сум сигурен дека нема да го прочита ова па затоа и го пишувам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Не знам каде имам слушнато, но знам дека обично најголемите хомофоби се хомофоби поради тоа што се несигурни во себе и својата сексуална определеност.
бек ту д поинт (а.к.а онтопик): Ова ми се нема случено до сега, но ако ми се случи многу смирено би дал на знаење дека не сум геј и дека сум заинтересиран само за спротивниот пол.
Едноставо не знам зашто би го истепал, само затоа што се обидел да флертува. :toe:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.713
Бреее...Ако ми се пушта некој од истиот пол,културно ке му кажам да си брка работа ако евентуално е нападен големи се шансите да дојде до пресметка.Никогаш не ми се пуштал педер и се надевам дека нема да ми се пушта.:helou:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Бреее...Ако ми се пушта некој од истиот пол,културно ке му кажам да си брка работа ако евентуално е нападен големи се шансите да дојде до пресметка.Никогаш не ми се пуштал педер и се надевам дека нема да ми се пушта.:helou:
Роки, а ако е некој упорен Конан што не прифаќа не?

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ако е згодна цурата тешко неа :pipi::pos2:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Прво ќе настојувам онака безвезе муабет да му напраам (не знаејќи дека ми се пушта геј), ако глеам дека почнува да спрема офанзива ќе се тргнам настрана а ако не сака, е тогаш, употребувам сила.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Еден долгокос момак ми се има пуштено во Маракана...:)
Јас пијан...го турнав и му рипнав да го тепам:)...ама ме задржаа...
Реакцијата му беше:-Леле колку си насилен!???:pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ja не да се фаљим, ама доста сум популарна кај женскиот пол, нажалост многу повеќе отколку кај машкиот. :icon_lol: Се имам движено и во такви кругови и не еднаш ми се случило да ми се пушти девојка, некогаш суптилно, некогаш нападно, ама секогаш директно. :) Првиот пат кога ми се случи малце фрики изреагирав, ама у суштина сум кул со секого и откако ќе и дадам на знаење дека сум стрејт, си го продужувам муабетот, и готово. :) Ако е фина девојката и ни иде муабетот се случува и другарка да ми стане. :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе му ебам матер,ќе му го сменам личниот опис,и усте еднаш не ма да се сети на таква глупост:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom