Каков фотоапарат имате?

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Одличен блиц имаш, 50ката не е ништо бољи у однос колку добро ќе светне, едино шо е страшно многу побрз али и 4 батерии не се заебанција. Ја 36ката ја користам, 50ката на утакмица едино ако идеш ќе ти се најде. Нема потреба од толку јако.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Samsung S750

и тоа баш таков...црвен :)
Знам дека не е нешто посебно, но брка работа.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
А шо велите за ова? :) Руски ФЕД 5в

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Или пак за брат му Фед 3 ? :)

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10

Сеа си го купив пред некој ден, иначе прв дигитален апарат ми е па... мислам дека е супер:)

Член од
10 јуни 2006
Мислења
118
Поени од реакции
7
Imam Conica Minolta 8 mega pikseli veke pet godini i bese dzver koga go zemav, a sega se nadevam, na nesto novo i podobro vo skoro vreme.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
абе, гледам доста професионални муабети за слики и апарати правите, па да ве прашам...имам еден стар кодак, ама го треснав 3-4 пати од земја и се, и си функционира он, врши работа, ама сакам да го менувам...гледав некни на ентер, презентација на кодак з1285, и ептен ми се допаѓа а и не е многу скап, негде околу 200 $ (во Америка)...па ако можете да го разгледате, и да ми кажете што мислите за истиот? дали да го нарачувам, со оглед на тоа што имам можност да ми го испратат од таму???

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Samsung S750

и тоа баш таков...црвен :)
Знам дека не е нешто посебно, но брка работа.
ај не лажи :baeh: јасно се гледа оти пишува S730 :pos2: се шегувам, навистина така пишува, ама можда грешна слика си ставил....

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229

Сеа си го купив пред некој ден, иначе прв дигитален апарат ми е па... мислам дека е супер:)
И ја размислувам да си купам ваков за некој ден...
И мене треба да ми биде прв...
Фотографи, шта кажете? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom