Каков темперамент имате?

каков темперамент имате?

• Вкупно гласачи
    370

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
флегматик-(flegma-слуз) реагираат бавно со слаби реакции, интравертни се, основна емоција им е рамнодушноста. Овиe лица делуваат спокојно и сталожено. навредата не ја памти долго време

Полн погодок!
Невидена флегма сум.:toe:

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
меланхолик ќе да е :)

N

n/a

Гостин
Kakov karakter imam?
Zaeban...
Ne se zakacaj...ne te zakacam...
Zasegni me...ili odma ili bilo koga...
ke ti dojdam do glavata.

E

`EsCaPe`

Гостин
холерик-(holea-жолчка), овие лица реагираат брзо, силно, со долго време траење, на лицето им се гледа што чуствуваат(екстравертно) основна емоција им е лутина и раздразливост. Поради својата екстравертна природа тие се добри организатори, амбициозни, често сакаат да се "главни" со што ги свртуваат другите против себе. Брзо пламнуваат и таа лутина долго ја задржува и останува лут и гневен. Кога ќе започни нешто го завршува до крај

сангвиник-(sangvis-крв), реагираат брзо со слаби реакции кои траат кратко, екстравертно основна емоција им е веселост и оптимизам. Активен е, започнова некои работи но не ги завршува до крај, лесно воспоставува контакти со многу луѓе кои најчесто се површни. Брзо пламнува а потоа може да се кае

меланхолик-(melan hole- црна жолчка), реагираат многу бавно, но силно и долготрајно, на лицето не им се забележува што чуствуваат(интравертно), основна емоција им е тага и песимизам. Настаните длабоко ги преживува, тешко воспоставуваат контакти, но кога ќе воспостават тие се вистински пријатели. депресивно реагира. Не реагира брзо и ако некој ги навреди , таа навреда ја памти

http://imageshack.us/
E ova shto e boldirano najmnogu me opishuva.:toe:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
сангвихолик-реагираат брзо со слаби реакции кои траат кратко, екстравертно основна емоција им е веселост и оптимизам. Активен е, започнова некои работи но не ги завршува до крај,Настаните длабоко ги преживува, тешко воспоставуваат контакти, но кога ќе воспостават тие се вистински пријатели. депресивно реагира. Не реагира брзо и ако некој ги навреди , таа навреда ја памти.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
сангвиник-(sangvis-крв), реагираат брзо со слаби реакции кои траат кратко, екстравертно основна емоција им е веселост и оптимизам. Активен е, започнова некои работи но не ги завршува до крај, лесно воспоставува контакти со многу луѓе кои најчесто се површни. Брзо пламнува а потоа може да се кае

Да, скоро се точно само тоа дека се кае нема врска со мене али како што кажавте една особа поседува неколку. Може да се каже и дека сум

холерик-
(holea-жолчка), овие лица реагираат брзо, силно, со долго време траење, на лицето им се гледа што чуствуваат(екстравертно) основна емоција им е лутина и раздразливост. Поради својата екстравертна природа тие се добри организатори, амбициозни, често сакаат да се "главни" со што ги свртуваат другите против себе. Брзо пламнуваат и таа лутина долго ја задржува и останува лут и гневен. Кога ќе започни нешто го завршува до крај:helou:

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
ЈАС:

меланхолик
-(melan hole- црна жолчка), реагираат многу бавно, но силно и долготрајно, на лицето не им се забележува што чуствуваат(интравертно), основна емоција им е тага и песимизам. Настаните длабоко ги преживува, тешко воспоставуваат контакти, но кога ќе воспостават тие се вистински пријатели. депресивно реагира. Не реагира брзо и ако некој ги навреди , таа навреда ја памти

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Според хУроскопот:

Земјените знаци: Јарец, Бик ,Девица се генерално Меланхолици.
Огнените знаци: Овен, Стрелец, Лав- Холерици.
Водените: Рак, Риби, Скорпија- Флегматици
Воздушните: Терезија, Водолија, Близнаци-Сангвиници.

Тоа дека сите знаци се мешавина од повеќе темпераменти уште важи во случајот, со оглед на тоа дека од астролошки аспект некакво влијание ќе изврши и подзнакот и ред други одредници на карактерот и однесувањето на една личност.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
меланхолик-(melan hole- црна жолчка), реагираат многу бавно, но силно и долготрајно, на лицето не им се забележува што чуствуваат(интравертно), основна емоција им е тага и песимизам. Настаните длабоко ги преживува, тешко воспоставуваат контакти, но кога ќе воспостават тие се вистински пријатели. депресивно реагира. Не реагира брзо и ако некој ги навреди , таа навреда ја памти

Ova nekako najdobro me opisuva...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom