Каков секс префериратe?

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
хаха, ајде можи не оваа среда туку другио петок;)
Не се навредувај одма па и ти, морав така да ти кажам нели оној што не пробал неможе да го знае филингот, тебе коа ти го цица девојкати у облаци идеш, кај нас тоа малку поинаку се манифестира, не дека не не пали, не праи вода, арно ама ако сакаш фул мора и да се подавиш малку, не му е на муж ми ко молифче де :pos:

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Не се навредувај одма па и ти, морав така да ти кажам нели оној што не пробал неможе да го знае филингот, тебе коа ти го цица девојкати у облаци идеш, кај нас тоа малку поинаку се манифестира, не дека не не пали, не праи вода, арно ама ако сакаш фул мора и да се подавиш малку, не му е на муж ми ко молифче де :pos:
And that is fucking blowjob show.
Не бе срцка не се наљутив, скраја да е:D

kind regards

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.882
Поени од реакции
4.587
јас преферирам редовен секс :cool:

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Секој си има своја убавина, зависи од времето, местото, расположението, личноста секако... Да речеме дека јас си го преферирам оној класичниот, вагинален. Оралниот е задолжителна предигра, а аналниот е супер за зачинување на сексуалниот живот.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Вагинален (со сите можни пози) и можда анален... орален никако, грдооооооо :)

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
јас преферирам несто да се ебе .... без разлика сакам се стварно уживам у секој секс на свој начин овој вагиналниот посто е рутина некако е како нај досаден да кажам немој погресно да ме сватите аналниот ми е некако по него ме фака нолсталгиа бидејки на поцетокот ми беше нај редовен бидејки девојката не ми бесе подготвена за вагинален а од кога се подготви за него го избегнува аналниот па така само кога ке украдам да не е тука имав и во двете ситуации еднаш барав девојка за вагинален и орален а сега барам за анален и орален орален у секој слуцај барам оралка бидејки ако едвај ја убедам у 4-5 пати секс еднас да се согласи и така другото се знае (y)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Анален да, орален никако? Не верував дека некогаш и ова ќе го прочитам.:confused::)
Прашање на вкус,душо, сум пробала и тоа, ама некако не ми се допаѓа, и аналниот не ми е нешто кој знае колку, ама чат пат да се утепа монотонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom