хаха, ајде можи не оваа среда туку другио петокЕпа треба да го „пробаш“ и ти до гркљан па ќе видиш за кое давење зборам..
Не се навредувај одма па и ти, морав така да ти кажам нели оној што не пробал неможе да го знае филингот, тебе коа ти го цица девојкати у облаци идеш, кај нас тоа малку поинаку се манифестира, не дека не не пали, не праи вода, арно ама ако сакаш фул мора и да се подавиш малку, не му е на муж ми ко молифче дехаха, ајде можи не оваа среда туку другио петок
And that is fucking blowjob show.Не се навредувај одма па и ти, морав така да ти кажам нели оној што не пробал неможе да го знае филингот, тебе коа ти го цица девојкати у облаци идеш, кај нас тоа малку поинаку се манифестира, не дека не не пали, не праи вода, арно ама ако сакаш фул мора и да се подавиш малку, не му е на муж ми ко молифче де
Темата веќе постоеше, па ја споив твојата тема со веќепостоечката... Така да, слободно кажи си го своето мислењеsakam da gi slusnam vasite mislenja za ova?
Вагинален (со сите можни пози) и можда анален... орален никако, грдооооооо
Прашање на вкус,душо, сум пробала и тоа, ама некако не ми се допаѓа, и аналниот не ми е нешто кој знае колку, ама чат пат да се утепа монотонија.Анален да, орален никако? Не верував дека некогаш и ова ќе го прочитам.