Каков секс префериратe?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294
И ја сум љубител на оралниот секс. Без орален секс како предигра едноставно сексот не е тоа тоа.

Јас сум повеќе за орален,тоа аналниот незнам ама не ме пали толку,ама којзнае може ќе пробаме и така :toe:

Зошто аналниот секс ги возбудува повеќето мажи дури повеќе и од вагиналниот и оралниот??

Потесна е дупката :)
Поточно еве ти тема кај што пишува точно эа аналниот секс

Што се тиче мене ја би эа сите три, тоа ти е нешто ко пакет аранжман :)

Повеќе сум фан на орален, а за анален не знам. Сепак ах што не би могло:kesa:

Бидејќи постои опасност од отварање на нова тема со наслов „Вагинален или анален“ја спојувам со веќе постоечката каде имате широко поле за дискусија.

Иначе јас сум за орален,па вагинален ако би оделе по некој редослед.Аналниот не го преживеав:pipi:

Вагинален :D орален сеуште не можам да ја убедам изгледа се плаши да го фати. :pos: :icon_lol:

Орален како предигра.После тоа вагинален.

Јако е кога женската ќе го "земи" без раце,орално.Тоа е како воведна шпица:icon_mrgr:

Јако е кога женската ќе го "земи" без раце,орално.Тоа е како воведна шпица:icon_mrgr:

Јако е така вика и партнеров мој, па уште појако му било кога ке му го заглавам до хранопровод ееее, што ти значи тренинг :)

Јако е така вика и партнеров мој, па уште појако му било кога ке му го заглавам до хранопровод ееее, што ти значи тренинг :)

Полека само со усул и без голтање, ме имаат исповратено еднаш:pos:

Полека само со усул и без голтање, ме имаат исповратено еднаш:pos:

Не бе па ти, строго на празен стомак се праи тоа, а и башка ти викам фатив ритам, од почеток хаос беше се давев, али сега тоб.. :)

Какво давење чедо божјо, пу пу пу:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom