хаха, ајде можи не оваа среда туку другио петокЕпа треба да го „пробаш“ и ти до гркљан па ќе видиш за кое давење зборам..![]()
Не се навредувај одма па и ти, морав така да ти кажам нели оној што не пробал неможе да го знае филингот, тебе коа ти го цица девојкати у облаци идеш, кај нас тоа малку поинаку се манифестира, не дека не не пали, не праи вода, арно ама ако сакаш фул мора и да се подавиш малку, не му е на муж ми ко молифче дехаха, ајде можи не оваа среда туку другио петок![]()
And that is fucking blowjob show.Не се навредувај одма па и ти, морав така да ти кажам нели оној што не пробал неможе да го знае филингот, тебе коа ти го цица девојкати у облаци идеш, кај нас тоа малку поинаку се манифестира, не дека не не пали, не праи вода, арно ама ако сакаш фул мора и да се подавиш малку, не му е на муж ми ко молифче де![]()
Темата веќе постоеше, па ја споив твојата тема со веќепостоечката... Така да, слободно кажи си го своето мислењеsakam da gi slusnam vasite mislenja za ova?
Вагинален (со сите можни пози) и можда анален... орален никако, грдооооооо![]()
Прашање на вкус,душо, сум пробала и тоа, ама некако не ми се допаѓа, и аналниот не ми е нешто кој знае колку, ама чат пат да се утепа монотонија.Анален да, орален никако? Не верував дека некогаш и ова ќе го прочитам.![]()