Каков мобилен користите во моментов?

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Не морам да ја прашам колку троши батеријата и да ви кажам солидно држи батеријата ако го вклучиш стамниа мод ќе тера максимум ден и пол па и два дена ако чепкаш под нормалното и мој совет не го апдејтирај е тука ќе почнува да ве нервира :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
Неможам да не го апдејтирам,самиот од себе се апдејтира..Па нели за апдејт,фактички се обновува за побрзо да работи..Значи во целина сите Андроиди си трошат батерија,околу 2-3 дена максимум ли?Јас пред овој имав Нокиа Ц101..Сеуште не сум го научил да го баратам овој..Од камено на дрвено отидов..:pos:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Неможам да не го апдејтирам,самиот од себе се апдејтира..Па нели за апдејт,фактички се обновува за побрзо да работи..Значи во целина сите Андроиди си трошат батерија,околу 2-3 дена максимум ли?
Исклучи го автоматскиот апдејт премини во рачно и кога ќе ви текне тогаш,инаку да точно е дека после апдејт би требало да се подобри но не и сони посебно оние ниска класа тие прават обратно по апдејт полошо е , а трошењето обично си тера преку сила два и пол дена дури и помалку бидејќи апликациите што ги инсталираш обично ви работи во позадина затоа ви троши.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Уште сакам ама прескап ми е 6ката, а овој го земав така поевтино :)
И 5-ката ќе завршеше работа мој другар така си купи 5-ката и задоволен е. Како и да е со здравје да служиш :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И 5-ката ќе завршеше работа мој другар така си купи 5-ката и задоволен е. Како и да е со здравје да служиш :)

Мал екран има (ради глупите американци)

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Исклучи го автоматскиот апдејт премини во рачно и кога ќе ви текне тогаш,инаку да точно е дека после апдејт би требало да се подобри но не и сони посебно оние ниска класа тие прават обратно по апдејт полошо е , а трошењето обично си тера преку сила два и пол дена дури и помалку бидејќи апликациите што ги инсталираш обично ви работи во позадина затоа ви троши.

Ќе види еден другар..Јас тапа сум за такви телефони..

Т

Триптико

Гостин
На мојов моментално е 4.4.2 буилд 20.1.А.2.13 и супер е. Со стамина вклучено, 2 и кусур дена без полнење. Нормално користење и 3г вклучено постојано. Само исклучувај се што е претходно вклучувано, да не врти во позадина.

RePrEsEnT

Until The End Of Time
Член од
26 септември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
126
Galaxy s5 кинески .... 3 бона на попуст од алиекспрес :icon_lol::icon_lol:

Член од
14 февруари 2010
Мислења