Каков мобилен користите во моментов?

Член од
4 ноември 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво. Јас сум нова тука , само што се зачленив на кајгана форумов. Искрено ме заинтересира вашава дебата па би сакала да ве прашам ако некој знае да ми каже решение за мојов проблем. Пред 4 месеци земав Alcatel One Touch C5, на понуда постпејд од One, али телефонов е крш луѓе, ненормално кочи а немам симнато нешо многу апликации!!!
Денес не го користев нешто многу за да нема батерија , прееска ми се изгаси и не можам да го упалам, цела вечер ми стоеше на пуњач значи пуна му беше батеријата денес, и сега некје да се упали, секако пробав и на пуњач го остаив цел саат али еве не сака... што да направам?? :(

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Со оглед на тоа што највеќе го користам за аларм, евентуално ѕврц-ѕврц, супер си ја извршува работата. Нит кочи, нит бутур. :D А и како ми падна на плочки пред некој ден, и тоа врз екранот... :facepalm: Да не го урочам, душичка е, ништо не му е. Е па сеа тоа е, нема заштитна маска. :D

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Здраво. Јас сум нова тука , само што се зачленив на кајгана форумов. Искрено ме заинтересира вашава дебата па би сакала да ве прашам ако некој знае да ми каже решение за мојов проблем. Пред 4 месеци земав Alcatel One Touch C5, на понуда постпејд од One, али телефонов е крш луѓе, ненормално кочи а немам симнато нешо многу апликации!!!
Денес не го користев нешто многу за да нема батерија , прееска ми се изгаси и не можам да го упалам, цела вечер ми стоеше на пуњач значи пуна му беше батеријата денес, и сега некје да се упали, секако пробав и на пуњач го остаив цел саат али еве не сака... што да направам?? :(
Извади ја батеријата, почекај па стави ја пробај, остави го вечерва на полнач
ако не покрене, сигурно имаш гаранција ... носи го ако е сеуште под гарантен рок

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Sony Xperia e1 го купив неодамна од ВИП на постпејд..Па ако го користел некој нека каже како е задоволен и тие работи.

Член од
20 октомври 2013
Мислења
1.096
Поени од реакции
509
Sony Xperia e1 го купив неодамна од ВИП на постпејд..Па ако го користел некој нека каже како е задоволен и тие работи.
А кoјa е пoентaтa aкo некoј ти кaже кaкo е зaдoвoлен итн, кoгa веќе си гo купил? Oбичнo се прaшувa пред дa купиш.. Ете ти кaжи кaкo си зaдoвoлен oд телефoнoт, преднoсти и слaбoсти? :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Снаата мој има таков Е1 и ми вели дека ИЧ не била задоволна оти ненормално кочеше и се чека некоја секунда да активира при зададени команди и го баталија и земала од маж му ХТЦ Дезајр 310 и се препородила ,а мажот му (брат ми) мојот ХТЦ Оне М7 му дадов и сега е на седмо небо :D :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
А кoјa е пoентaтa aкo некoј ти кaже кaкo е зaдoвoлен итн, кoгa веќе си гo купил? Oбичнo се прaшувa пред дa купиш.. Ете ти кaжи кaкo си зaдoвoлен oд телефoнoт, преднoсти и слaбoсти? :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Го имам од саботата сабајле,досега не ми направил проблем,си работи најнормално..За во иднина ќе видиме,има две години гаранција и тоа е тоа..[DOUBLEPOST=1416261888][/DOUBLEPOST]
Снаата мој има таков Е1 и ми вели дека ИЧ не била задоволна оти ненормално кочеше и се чека некоја секунда да активира при зададени команди и го баталија и земала од маж му ХТЦ Дезајр 310 и се препородила ,а мажот му (брат ми) мојот ХТЦ Оне М7 му дадов и сега е на седмо небо :D :D

А де прашај ја снаати,колку батерија држеше..Јас го наполнив до даска,и од вчера сабајле имаше 100%,моментално има 55%..Али го чепкам,го разгледувам итн ..И колку обично држат батерија,со средно чепкање.

Последно уредено:
Т

Триптико

Гостин
Го имам неколку месеци и НЕ кочи. Одлично е. Само направи го последниот апдејт и ќе видиш. Инаку и z2 се мота по џебови

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Го имам од саботата сабајле,досега не ми направил проблем,си работи најнормално..За во иднина ќе видиме,има две години гаранција и тоа е тоа..[DOUBLEPOST=1416261888][/DOUBLEPOST]

А де прашај ја снаати,колку батерија држеше..Јас го наполнив до даска,и од вчера сабајле имаше 100%,моментално има 55%..Али го чепкам,го разгледувам итн ..И колку обично држат батерија,со средно чепкање.
Не морам да ја прашам колку троши батеријата и да ви кажам солидно држи батеријата ако го вклучиш стамниа мод ќе тера максимум ден и пол па и два дена ако чепкаш под нормалното и мој совет не го апдејтирај е тука ќе почнува да ве нервира :D

Kajgana Shop

На врв Bottom