Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
3г така нешто му доаѓа, да не е само гсмЧекор по чекор ??? фала унапред
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 21:47 ---
Го најдов ФАЛА многу! а шо е ова WCDMA
3г така нешто му доаѓа, да не е само гсмЧекор по чекор ??? фала унапред
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 21:47 ---
Го најдов ФАЛА многу! а шо е ова WCDMA
Не те е лош мобилнио, естецки ме ареса. Ја па оште го користам тај шо ми го купи чичо ми за матурско -- верно, гулем е (комај цигла да носеш уф џебо) ама па врше си работа. Плус фаќа мрежа, едно нешо -- може да лафам и от срет поле, а тава е ногу практично кога са прибира бостано или са берат чушки. А уф зорт може и некоа шајка да зак'цаш сос него. При бидееќи не сам ногу по модите, врше ми работа, и задоволен сам.
МОбилнио ми е супер. 5-6 дена држе батерија, не замара, има камера за сликички, супер јако вибрира, претерано гласен, и има радио у слушалките... Иначе мама ми го купи 2008ма година у август.. Ногу беех среќен..Не те е лош мобилнио, естецки ме ареса. Ја па оште го користам тај шо ми го купи чичо ми за матурско -- верно, гулем е (комај цигла да носеш уф џебо) ама па врше си работа. Плус фаќа мрежа, едно нешо -- може да лафам и от срет поле, а тава е ногу практично кога са прибира бостано или са берат чушки. А уф зорт може и некоа шајка да зак'цаш сос него. При бидееќи не сам ногу по модите, врше ми работа, и задоволен сам.