Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
NOKIA 5800 e.m.Исто само црвен![]()
Види да не не ти отвара и тие што се бројките за вртење (лево од копчето за контакти), ако не ти ги отвара и тие имаш фатено баг некој на телефонот, направи hard reset ќе ти се оправиNOKIA 5800 e.m.
i jas osto crven super a ama nezz zaso neso malce mi se zafrkana tachot ama samo za dve ili tri funkcii ne mi utvara na screen toa contakti sto seali sepak dr e son.bukvalno sluzi za se
![]()
Kolku pari go kupi?
Е сега незнам дали ме зезаш пошо јас не ја гледам сликата што ја прикачив уствари незнам ни дали ја прикачив whatevaar :/ ...инаку го зедов 1 ден. јас со продолжување на договор ..а во припејд е 4990 денари:helou:Kolku pari go kupi?
А за кој телефон правиме муабет?:pos2:Е сега незнам дали ме зезаш пошо јас не ја гледам сликата што ја прикачив уствари незнам ни дали ја прикачив whatevaar :/ ...инаку го зедов 1 ден. јас со продолжување на договор ..а во припејд е 4990 денари:helou:
А за кој телефон правиме муабет?:pos2:
п.с нема слика
Не ми беше целта да те заебам,brb ..не ме заеба:baeh: знаев дека нема ..само шо никако да прикачам слика ..I just don`t get it damn ..и то.
Ваков.![]()
LG gd330