Каков е вашиот стил ?

A

Antigona

Гостин
Каков е вашиот стил?кремски,рокерски,металски или...?Кој стил највеќе го мразите и зошто?
Да го наречам провокативен , гледам постојано да сум со длабоко деколте, мрежести холахопки , кратки мини здолништа , високи потпетици , црвен кармин и шминка која на очите им дава зачаден изглед, онака заводлив

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.372
Поени од реакции
30.790
Да го наречам провокативен , гледам постојано да сум со длабоко деколте, мрежести холахопки , кратки мини здолништа , високи потпетици , црвен кармин и шминка која на очите им дава зачаден изглед, онака заводлив
таканаречен љепша од ночи.

Член од
11 август 2010
Мислења
96
Поени од реакции
33
Мојот стил е уличарски,носам и купувам облека за да не ми се смеат оти сум шетал гол.
ิхахахахахахахха, браво браво. и ја би за ово!
шала настрана, стил како стил: мноооооооогу глеам филмови, мнооогу читам книги, мноооооооооооогу мрзам да одам на факс (затоа ретко одам), мнооооогу сакаааааааам да пијаааааааааам, мноооооооооогу сакам да кулираааааааааааам... ах, да... стилот на облека беше: РАСТА ФОРЕВЕР!

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ууу па мене ми се свиѓа твојот стил.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
ิхахахахахахахха, браво браво. и ја би за ово!
шала настрана, стил како стил: мноооооооогу глеам филмови, мнооогу читам книги, мноооооооооооогу мрзам да одам на факс (затоа ретко одам), мнооооогу сакаааааааам да пијаааааааааам, мноооооооооогу сакам да кулираааааааааааам... ах, да... стилот на облека беше: РАСТА ФОРЕВЕР!
Имам една молба.Купи нова тастатура ептен ти се заглавуваат тие копчињата,види таму ургирај прај нешо :)

Член од
11 август 2010
Мислења
96
Поени од реакции
33
Имам една молба.Купи нова тастатура ептен ти се заглавуваат тие копчињата,види таму ургирај прај нешо :)
копчињата ми се настинати од моево удииииииииииирааааааааааааањеееееееее, па така во целост и тастатурава ја фати некој вирус, ќе се опраи се надевам. Сепак благодарам за исцрпната помош, молбата одобрена

E

elena.

Гостин
Па шознам, неможам со еден збор да го дефинирам. Шарен :) Сакам марами, старки и големи обетки. Хипи можеби.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Фармерки, маичка и патики братко :)
За навечер неретко штикли и сукња или нешто, ама тесни мини фустанчиња ко шо носат сеа модерниве скопјанки (читај сељанки >.>), никако!

T

Torchyrus

Гостин
Чик Куманово влечка или Rocca Строго тоа за обувки за у ноќен живот опинца или рибарски чизми , работнички панталони и нагоре палто или некоја билдерска маица

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
што ќе се најде во гардероберот :D
хаха...
па нешто како ретро-рок-хипи фазон, што знам... секогаш облакам различен стил, ама исцепаните фармерки и старките ми се трејдмарк.

Kajgana Shop

На врв Bottom