Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Многу луѓе ги сметам за смешни и/или интелигентни. Карлин не е ни едно ни друго кај мене. Се труди, ама отприлика тоа е, според мене останува на "се труди".
Ах Шкорпи, Шкорпи, штотуку докажа дека вкоренетото мислење дека хомосексуалците имаат добар вкус е тешка предрасуда...

:)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Да кажам само за велосипедистите. Никој не вози велосипед за да не го загадува воздухот, туку заради ендорфинот.
Јас возам точак затоа што возењето ме разубавува и ме прави среќна. :P

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не, но ме сметаш. Понекогаш. That's enough ;).
Немој сега и drama queen да бидеш...

Ти треба најдобро од сите да разбираш дека судењето на другите луѓе од аспект на твоите вредности е погрешно, така?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Многу луѓе ги сметам за смешни и/или интелигентни. Карлин не е ни едно ни друго кај мене. Се труди, ама отприлика тоа е, според мене останува на "се труди".
Веќе сме и онака офтопик, ама не спорам повеќе околу нечиј смисол за хумор, сепак е крајно субјективна проценката тука... Иако криво ми е кога некој не го доживува Карлин на оној начин на кој сметам дека и тоа како заслужува...

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Да кажам само за велосипедистите. Никој не вози велосипед за да не го загадува воздухот, туку заради ендорфинот.
Јас возам точак затоа што возењето ме разубавува и ме прави среќна. :P
или општо кажано секој за свој гз :D

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Возењето велосипед е особено благотворно за убаво газе :)
зависи од формата и обликот на седлото:P:D
--- надополнето: 20 декември 2012 во 23:24 ---
темава е наменета на женските членки , да кажат мислење ... а од некои мажи форумџии... не можат ,,,едноставно ... ТАЈМ АУТ .дечки дамите имаат предност

знаете она позади секој успешен Маж , стои Жена .. има логика :cool:
дечко оди прај шифоњери не се замарај:D

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
зависи од формата и обликот на седлото:P:D
--- надополнето: 20 декември 2012 во 23:24 ---
Грешка си. Газето зависи од редовното возење и поминатите километри. А седлото е многу битна работа. И ако ти се погоди, совет е да си купиш уште едно :P

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ах Шкорпи, Шкорпи, штотуку докажа дека вкоренетото мислење дека хомосексуалците имаат добар вкус е тешка предрасуда...

:)
Каква неверојатна ревелација. Не знам само дали овдека се работи за изненаденост, разочарување, или a bit of both. Hmmm....

Немој сега и drama queen да бидеш...

Ти треба најдобро од сите да разбираш дека судењето на другите луѓе од аспект на твоите вредности е погрешно, така?
Е сеа не може, Drama Queen ни е во срж да бидеме .... :(

Не знам Ставро, очигледно треба од тебе да учам. Убиј ја таа self-righteous bitch во мене, will ya?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Како се загнуваат на темиве за жени,`ко Бугарки за две црвени... На темава очајно и треба анкета, немам прегледност на маживе кој стил им се допаѓа повеќе.

Значи изборот на нас жените ни е сведен на две опции: „Мажи што навредуваат жени на форум или педери у душа?“ Е, сега да ви кажам дека има и нешто помеѓу, ама вие не сте во таа средина!

leandra и Крусер ве молам поставете една анкета, изборот на маживе ќе биде попрегледен. :pos:
Бидна. Повелете и гласајте :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Бидна. Повелете и гласајте :)
Ме интересира колку супер им оди на љубовно поле со советите на Сусаро, тиа кои гласаа за него. Да видиме дали некој ќе се пофали.

Kajgana Shop

На врв Bottom