Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Темата немаше ваков наслов на почеткот, нит имаше анкета. Откако улетав со критики за дробежот на Сусаро некој модератор ја промени темата. Се работи за пристап и третман, така да нема зошто некој кој е геј да не смее да коментира. Се водам според стрејт парови кои ги познавам (како и тие кои се совпаѓаат со сусаро школа). Иронично е што тие кои дробеа како првиот пристап е најпродуктивен, немаат една позитивна работа изјавено во Љубов и Секс и комплексите редовно ги лечат таму како и на други теми за машко-женски односи, на пример Феминизам и сл.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Интересно е како на ваква тема на форум се вртат триста филозофии како да се освои женска, кој стил го сакале:cool:, како да се излезе од фриендзон, и триста други.
А реалноста е сосем десетка, кога ќе излезите и ќе видите дека жените како и мажите се луѓе, и меѓунив има различни карактери, различни погледи на животот, некои се срамежливи пред сите, некои пред некои, некои се отворени, авантуристи, дали пред еден или пред сите, некои гледаат фудбал, некои кошарка, некои тренираат, некои плетат, некои гледаат серии, турски, странски, некои се хипстери, некои мразат хипстери.....................................................................вака можам до сабајле, ама од немам време.

Значит тие се исти, и не постои една филозофија(?!) која ќе ја освои секоја девојка, а и зошто би сакале СИТЕ да ги освоите?

Муабетот ми е за секое лонче има капаче, секој што ќе излезит од дома, и ќе станит од пред компјутер, ќе ја кренит главата од мобилен ќе си го најде капачето, незнам друго што да кажам.:toe:

P.S Сите овие муабети и филозофии ќе ги заборавите кога ќе излезите.;)

Џабе тлапите.:blablab:
Ejh, sedi be, vie u realnosta so ziveete... :D
I vie sto ne patite od ne***** :D

Postedete ne od vakvi biseri pls ok? :D

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Работата се сведува на индивидуалните (пред се биолошки) способности на поединецот а тоа се; добра обсервација и анализа на резултатите, добар тајминг и перфектна егзекуција.

Имено, после долга обсервација и анализа на податоците дотичната треба да се начека во седечка позиција, или да се натера да биде во таа позиција.

Во себе носете пенкало или друг предмет кој може да падне на земја кој не би имал некоја голема материјална вредност и секако сентиментална.

Фрлете го или "оставете го да падне" предметот на земја, дискретно.

Овде на сцена настапува тајмингот; наведнете се да го земете предметот во правец И - З т.е. вашиот задник да биде културно свртен кон лицето на дотичната под агол од 90 степени - секако на сигурна дистанца.

Без многу двоумења и полни со самодоверба - прднете.

Ако ви се насмее - вие припаѓате на полесна категорија или такозвана зона пријатељима.
Ако и падне заб - пакувај ја за дома.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ejh, sedi be, vie u realnosta so ziveete... :D
I vie sto ne patite od ne***** :D

Postedete ne od vakvi biseri pls ok? :D
I nie imame pravo da si iskazime mislenje, sea ako ispagjam pametnjakovic ne sum jas kriv. :D

I se so si pisav si drzit Voda, se e mesto.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom