Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Остај ти ја шо правам, битно ми е детево да е шо е можно пораат во даденава ситуација.
Детено го напраиле магаре, мој совет,нека и врзе 2-3 шамара, нека ја понижи пред народ и нека ја плукне.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.573
Детено го напраиле магаре, мој совет,нека и врзе 2-3 шамара, нека ја понижи пред народ и нека ја плукне.
Ништо нема да постигне со тоа освен краен сељачизам. Од страна гледано ќе изгледа како класичен идиот без обзир дали тоа го прави со потполно право, плус неа и дава огромно значење чим го изнервирала до тој стадиум да прави будала од себе во јавност. За една година од сега ова ништо нема да биде важно, он ќе има нова женска и кур ќе го боли за оваа. Но битно е дур да дојде таа година дена он како да се среди. А ќе се среди пред се со тоа што ќе ја удри каде што ја боли најмногу. А тоа е фактот дека дури и сега кога сеуште е тазе се, него кур го заболело дали она го вара или не го вара па макар и го одглумил тоа. Јас дури би и рекол-Слушај, тоа не значи дека не можеме пак повремено да се плескаме, така да ако ти дојде зорт јави ми се ако не сум нешто зафатен ќе се договориме. Абе нека осети малце како е од сурла слон да ти влезе.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ништо нема да постигне со тоа освен краен сељачизам. Од страна гледано ќе изгледа како класичен идиот без обзир дали тоа го прави со потполно право, плус неа и дава огромно значење чим го изнервирала до тој стадиум да прави будала од себе во јавност. За една година од сега ова ништо нема да биде важно, он ќе има нова женска и кур ќе го боли за оваа. Но битно е дур да дојде таа година дена он како да се среди. А ќе се среди пред се со тоа што ќе ја удри каде што ја боли најмногу. А тоа е фактот дека дури и сега кога сеуште е тазе се, него кур го заболело дали она го вара или не го вара па макар и го одглумил тоа. Јас дури би и рекол-Слушај, тоа не значи дека не можеме пак повремено да се плескаме, така да ако ти дојде зорт јави ми се ако не сум нешто зафатен ќе се договориме. Абе нека осети малце како е од сурла слон да ти влезе.
Кога пичката ќе и каже кукурикоо...тогаш и стварно ќе се потресе за дечкото,чим го варала со двајца од еднаш, не верувам дека ќе ја запрепасти нешто неговото однесување.

Абе земи ишамарај ја, нека си иде дома плачејќи, и нека го викне татко и после да му објаснам каква калаштура е ќерка му...

Со сељанка, и враќаш со сељачки потег,на сељак му враќаш исто со сељачки потег,со негово оружје по негова глава...

Кога веќе го изварала, нека остане меѓу луѓе во кои има доверба, а не да се перчиш наокулу..

N

Nessa Alcarin

Гостин
Добро бе сите претпоставивте дека навистина девојката го изневерува. А кој го проширил муабетот, пријателката и. :confused:Ептен валиден извор. Никој не му даде совет подобро да ја испита ситуацијата и да разговара со девојчето. Сите се фативте за палки, шамари, котеќ... За да изневеруваш некого и тоа со двајца ти треба премногу слободно време од врската во која си, па може да се запрашаме „Кај бил дечкото“? или „Кај си гледал?“

D

dystopian

Гостин
Добро бе сите претпоставивте дека навистина девојката го изневерува. А кој го проширил муабетот, пријателката и. :confused:Ептен валиден извор. Никој не му даде совет подобро да ја испита ситуацијата и да разговара со девојчето. Сите се фативте за палки, шамари, котеќ... За да изневеруваш некого и тоа со двајца ти треба премногу слободно време од врската во која си, па може да се запрашаме „Кај бил дечкото“? или „Кај си гледал?“
Во право си до некаде, човекот не објасни колку се веродостојни тие информации, ама според неговите мислења на темата и нема потреба, јас искрено ќе се изненадам ако испадне дека не го вара.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Во право си до некаде, човекот не кажа како дознал и од кого, ама според неговите мислења на темата, јас искрено ќе се изненадам ако испадне дека не го вара.
Ако се потврдат сомнежите, дека навистина девојката го изневерила, а тој не може да помине преку тоа, тогаш Суси му даде прекрасен совет. Лично мене такво нешто повеќе би ме повредило, отколку шамар. Доколку дојде до шамари, пцуење, викање, лесно може да се изманипулира ситуацијата и девојката да изглуми жртва во стил: Еве зошто си ѓубре, јас те изневерив. Зошто ме тепаш и понижуваш... И на крај дечкото ќе биде познат како тепач и садист, а кутрата девојка од што немала каде побарала утеха во прегратките на друг. :)

D

dystopian

Гостин
Ако се потврдат сомнежите, дека навистина девојката го изневерила, а тој не може да помине преку тоа, тогаш Суси му даде прекрасен совет. Лично мене такво нешто повеќе би ме повредило, отколку шамар. Доколку дојде до шамари, пцуење, викање, лесно може да се изманипулира ситуацијата и девојката да изглуми жртва во стил: Еве зошто си ѓубре, јас те изневерив. Зошто ме тепаш и понижуваш... И на крај дечкото ќе биде познат како тепач и садист, а кутрата девојка од што немала каде побарала утеха во прегратките на друг. :)
Нема да го направи тоа, не верувам, не изгледа на таков тип на човек. Се согласувам, одличен совет доби, нека мавне две три апчиња некуробилицин и нека ја откачи веќе еднаш засекогаш.

:D

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Кога ќе се видиш со неа за финалниот муабет, претходно бапни еден лексилиум, обавезно измастурбирај бар 2 пати и истрчај барем 5 километри за да немаш многу енергија.
Забораи да му кажеш да не јаде мрсно дента.

F

FARANG

Гостин
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Дај прво кажи кој стил го користеше вака да на крај да ти забие рогови? Ако ништо друго да знаеме дали работел Суси или Шкорпи стилот за тебе.
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 07:40 ---
100% се слагам со ова. Ако не се лажам ти не си од СК, така да во помал град да те вара со двајца и успат да и се фали на пријателката која па тебе ти пренела е сепак чудно но не и невозможно. Јас пре би рекол дека пријателката те свиѓа па ти прави некакви заврзлами мада ти си знаеш.
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 07:46 ---
Џабе не рекле „на тепање и ебење нема враќање“ така да ако јас сум на твое место и се ова е вистина ко што напиша јас само би гледал што е можно максимум да извлечам од ситуацијата. Нема поента ни да и враќаш ни да се расправаш. Ако ја сакаш за friend with benefits направи си позиција да го договориш тоа. Ако не тогаш исфурај си некоја фантазија пред да ја одјебеш. Очигледно не си ти за нејзе, додуше тоа и сам го знаеше уште од почеток затоа и бараше совети за да ја задржиш. If you play with fire you are bound to get burned. Глеј го вака бар ја делеше 2 месеци, ја проба. Идемо даље...
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 07:51 ---
Кога пичката ќе и каже кукурикоо...тогаш и стварно ќе се потресе за дечкото,чим го варала со двајца од еднаш, не верувам дека ќе ја запрепасти нешто неговото однесување.

Абе земи ишамарај ја, нека си иде дома плачејќи, и нека го викне татко и после да му објаснам каква калаштура е ќерка му...

Со сељанка, и враќаш со сељачки потег,на сељак му враќаш исто со сељачки потег,со негово оружје по негова глава...

Кога веќе го изварала, нека остане меѓу луѓе во кои има доверба, а не да се перчиш наокулу..
А што ако не оди кај тато него во полиција или кај еден од двајцата а тој се погоди незгоден? Доста веќе филмови што фајде од котекот? Нека извлече максимум ЗА НЕГО од ситуацијата све друго е џабе.

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Речиси сум сигурна дека 90 % од горенаведениве познавачи на женските тајни, не пипнале женско во животот. Ни со стапче.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

И од земја да ја мавне бесот нема да му помине.
За прв пат на темава ќе кажам дека Сусаро даде најдобар совет. Уште да го запази моментот дали има сила дечкото тоа да го направи, дали му е него чист газот и не варал и колку ќе може да издржи без да ја сослуша и да размисли за простување.
Во секој случај советот е на место и така треба да се направи зошто најмногу ќе ја боли.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
За прв пат на темава ќе кажам дека Сусаро даде најдобар совет. Уште да го запази моментот дали има сила дечкото тоа да го направи, дали му е него чист газот и не варал и колку ќе може да издржи без да ја сослуша и да размисли за простување.
Во секој случај советот е на место и така треба да се направи зошто најмногу ќе ја боли.
Тогаш има win-win ситуација.

И јас сум со Сусаро за оваа ситуација, т.е. за сите вакви и слични ситуации, батали шамар, отпорни се девојкиве на шамар, и ако она била идиотка, не мора да се спушташ на нејзино ниво.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тогаш има win-win ситуација.

И јас сум со Сусаро за оваа ситуација, т.е. за сите вакви и слични ситуации, батали шамар, отпорни се девојкиве на шамар, и ако она била идиотка, не мора да се спушташ на нејзино ниво.
Зошто мислиш дека има win-win ситуација?
Ако и залепиш шамар ќе се израдува за се што ти направила досега. Финтата е да не се радува туку да пропати. Иако сите импулсивно од дно на срце во таква ситуација радо би залепиле шамар.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
иако во целост се согласувам со сусаро, сепак има една работа што секој индивидуално (во таква ситуација) треба да си ја расчисти. а тоа е дали вреди целиот тој труд за една мивка? не дека она ќе знае дека си вложил труд, него ТИ како некој кој е засегнат ти е неопходно тоа? ако одговорот е ДА, ондак напред сусаро, а ако не, ондак една друга варијанта. тоа е едноставно ИГНОР!!! без многу објаснувања и сл. викаш чао, доста беше и си одиш засекогаш :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Баш напротив, бесот треба да се извади, а со глумење ладнокрвност уште повеќе збираш во себе што е уште полошо...

И сеа типот ќе иде на кафе со неа и ќе глуми дека све му е равно, а зарем не помислвите дека особата што го изварала го знае многу добро?Дека со тоа може да потврди уште повеќе дека врие со себе, дека глуми?
Овака барем испукај се, еве не мора ќутеци, ама земи презими нешто, врати и дупло, да осети и она болка.

А тоа на Сусаро е многу филмски, тоа само на филм или во книга.

Kajgana Shop

На врв Bottom