- Член од
- 3 април 2023
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 41
Стари ми се .. ама во одлична состојбаДада многусе добри, создравје да ги носип
Стари ми се .. ама во одлична состојбаДада многусе добри, создравје да ги носип
Мој другар што трча полу-професионално, и што кине три рала патики годишно, си иде у Солун на шопинг!Од Ваикики редовно земам патики, за 1200 денари бркаат работа. Маде ин Туркије. Боље ми е овие ноу нејм патики да ги менам два пати годишно него најки или адидас, па и скечерс ги набија цените доста.
Се мислам веќе некое време да земам вакви за трчање така што го очекувам твоето ривју
Со здравје да си ги носиш... 90€ се на Амазон а не се ништо посебно. Многу пари за обична летна патика. Ќе си додал десетина петнаес евра ќе си купел Лакосте ChaymonИ после долго време пак си купив adidas zxовој пат adidas zx 10000c
![]()
Во адидас во Ист Гејт ги платив 4120 со попуст. Инаку Лакоста патики никогаш не би купил у живот. Кај мене битното е function over fashion, а конструкцијата на ZX моделите на адидас највеќе одговара на моето стапало. Мислам на торзион плочката пред се, а понатаму и на останатите материјали во подлогата. Горе се малку мехх... со неколку различни вештачки кожи, ама ваљда ќе се ОК.Со здравје да си ги носиш... 90€ се на Амазон а не се ништо посебно. Многу пари за обична летна патика. Ќе си додал десетина петнаес евра ќе си купел Лакосте Chaymon![]()
Во право си тоа е најбитно во споредба со тоа каков изглед имаат да бидат прво удобни. Иако за мене изгледот е побитен.највеќе одговара на моето стапало.