Oд FashionGroup беа 9 300 мислам за 5 600 ги зедов на попуст.Шо кеш хугово и од каде?
Видов еве, ама нема бројче ко за менеOд FashionGroup беа 9 300 мислам за 5 600 ги зедов на попуст.
Добра патика на изглед, каде ги има кај нас и што пари се?Planiram da se podnovam so Premiata, patikite zvonat
Прегледај го приврзокот 384637
Прегледај го приврзокот 384638
Ne znam dali gi ima vo Makedonija, pretpostavuvam gi nema.Добра патика на изглед, каде ги има кај нас и што пари се?
Patiki se kupuvaat ednas godisno ili na dve godini... eve jas skoro 2 godini ne sum kupil nova patika... vredi da se dadat povekje pari za kvalitetna i ubava patiki.Не знам со кој памет ви се даваат пари за фешн патики, ама меракот за пари не прашува![]()
Мене ми тргна летово, после adidas zx, идеме на уште еден adidas, овој пат Ventice ClimacoolPatiki se kupuvaat ednas godisno ili na dve godini... eve jas skoro 2 godini ne sum kupil nova patika... vredi da se dadat povekje pari za kvalitetna i ubava patiki.
Крцка пластиката кога газиш? Најбезвезе дизајн. Јас купив со пластика од страна ко овие едни најк. Никад побезвезе патика не сум носел.
Одоздола се пластифицирани средните делови (по страните) и се слуша удар на пластика кога одиш (тоа им е мааната) ама друго ништо нема јавено на троцифрен број килограмиКрцка пластиката кога газиш? Најбезвезе дизајн. Јас купив со пластика од страна ко овие едни најк. Никад побезвезе патика не сум носел.