Какви патики носите?

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Дечки знаете ли странска онлајн продавница, пример порано стално правев нарачки од prodirectselect али не знам зошто ја прекинаа опцијата со ројалмеил испорака, сега само преку дхл, неисплатливо е

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.500
Поени од реакции
8.057
Не знам со кој памет ви се даваат пари за фешн патики, ама меракот за пари не прашува :)

Член од
16 јули 2023
Мислења
156
Поени од реакции
387
Не знам со кој памет ви се даваат пари за фешн патики, ама меракот за пари не прашува :)
Patiki se kupuvaat ednas godisno ili na dve godini... eve jas skoro 2 godini ne sum kupil nova patika... vredi da se dadat povekje pari za kvalitetna i ubava patiki.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.500
Поени од реакции
8.057
Patiki se kupuvaat ednas godisno ili na dve godini... eve jas skoro 2 godini ne sum kupil nova patika... vredi da se dadat povekje pari za kvalitetna i ubava patiki.
Мене ми тргна летово, после adidas zx, идеме на уште еден adidas, овој пат Ventice Climacool

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.176
Поени од реакции
8.921
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.159
Поени од реакции
11.865
Крцка пластиката кога газиш? Најбезвезе дизајн. Јас купив со пластика од страна ко овие едни најк. Никад побезвезе патика не сум носел.
Одоздола се пластифицирани средните делови (по страните) и се слуша удар на пластика кога одиш (тоа им е мааната) ама друго ништо нема јавено на троцифрен број килограми :D Самата патика ми е океј за некои 70еур што ја платив, ја носам неколку месеци.

+ заради foam малку поудобно одење имаат од редовните Reebok / Puma модели кои ги користам исто секојдневно.

За трчање ги имам пробано, но за тоа во никој случај не се па сега барам удобна патика за трчање.

Kajgana Shop

На врв Bottom