Какви патики носите?

N

Nicky Santoro

Гостин
АЈ да видам да си пишам јас може ќе може некој да помогни
Значи пред едно 3-4 години патики ПУМа што се носеја со две лепенки , една горе за да залепиш и една имаше долу над прстите . Значи кој модел беа неможам да се сетам можи на некој ќе му текни.Незнам инаку како да ги објаснам знам црни и бели имаше такви по 7000 беа

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
адидас,пума,најк,и некои социјални шо ми фаќаат око

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Од Nike max air само овие модели и бои се убави на изглед.
Aко најдам исти вакви одма зимам.

Nike-Air-Max-87-Men-Shoes-21-White-Grey-Blue_02.jpg nike-air-max-t-zone-white-varsity-red.jpg nike_air_max_1_white_black_01.jpg

А овие кој ќе ги купи не знам :pos:

Nike Air Max 90 2009 White Midwest Gold Orion Blue Blue Sapphire 345017 173.jpg 972f4_nike-air-max-90-mache-questlove-custom.jpg

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
хахаха се гледа друже дека не се разбираш од Nike патики затоа подобро ќути си можат да ти се смееат.
За твоја информација, цел живот носам само air max. Ајде прати ми линк од официјален nike store или пак официјален сајт каде ги има овие ultimate шкартниве. Или пак пиши од кај ги купи. :)

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132

Баш истиве како на сликата.

N

Nicky Santoro

Гостин
АЈ да видам да си пишам јас може ќе може некој да помогни
Значи пред едно 3-4 години патики ПУМа што се носеја со две лепенки , една горе за да залепиш и една имаше долу над прстите . Значи кој модел беа неможам да се сетам можи на некој ќе му текни.Незнам инаку како да ги објаснам знам црни и бели имаше такви по 7000 беа
Конечно ги најдов

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нови од Париз..
Шо пари? Ми прават вакви кејф за на лето, би зел вакви исти, ама наместо жолта линија, сина, или па воопшто да ја нема.. Ама ова лето тешко, ајде здравје другото :)...

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Шо пари? Ми прават вакви кејф за на лето, би зел вакви исти, ама наместо жолта линија, сина, или па воопшто да ја нема.. Ама ова лето тешко, ајде здравје другото :)...
85 евра се иначе имаше нешто како сина-лиљакова само овие боље ми беа на мене

Член од
16 април 2012
Мислења
108
Поени од реакции
22
Како уживате во аирмакс патиките,тие воопшто не се за фармерки,јас порадо би ги носел на тренерки кога трчам или вежбам во теретана,а гледам народот хара со нив низ град

Kajgana Shop

На врв Bottom