Какви луѓе ве привлекуваат и зошто мислите е тоа? Совршен партнер? Имате?

B

Black Guard

Гостин
Прво и основно е меѓусебната почит и разбирање што значи да нема тајни,ниту игранки,сакам да биде либерте во поглед на сексот-едноставно да се препушта на уживањето,понатаму заедно со взаемната почит предуслов е и толеранцијата алудирам на фактот дека сите грешиме посебно за ситници и затоа неќам да се расправаме за ситници-ситничарка никако.

Пожелни се либерални погледи на животот-никако забеганост по пропаднати филозофии и губење време на истите.

Предуслов е и да биде задоволна од својот изглед и да не се комплексира безпотреба а камо ли па да помисли на зголемување гради/усни-природно моме си сакам.

Сакам да биде пртактична и прецизна или наједноставно сакам да се вклопиме јас како CPU на соодветна motherboard(со добра графичка).

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Он ке размислуе с'с своју главу.С'с њега ке можу да воду конверзацију за милион работе.Ке га интересира спорт и сам доста ке се занимава сс такво нешто,може и професионално.
Ке си ги поштуе другари и фамилију и мене.Авантурист по природу увек расположан за забаву.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Кафеава коса, кафеави очи, висок, емо косичка, swag style.. :X3:
Романтичен, добар... :love:
ist kako deckomi znaci <3 go ima toa emoto vo nego<3
Ако некад раскинеш со дечко ти , да ми го местиш
Се зезам, уште долго да си идете :X3:
:pos::pos::pos:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Иако сите добро знаеме дека не постои совршенство, ајде да се обидеме:)
Па вака, пред се мора да биде интелигентен, со добра смисла за хумор. Да знае со една реченица да ме крене дури и кога сите бродови ми потонале.
Искрен, мразам неискреност. Добар комуникатор, да не се плаши од разговор дури и за најтешките работи.
Вреден и амбициозен, презирам мрзливци без разлика на полот:D
Парите не се пресудни, повеќе сакам некој кој самиот се пробива низ животот, отколку мамино и татино галениче.
Нашетан и начитан. Или ако веќе не е тоа, да има волја да поработиме на случајот заедно.
Сето ова ништо не вреди ако не ги пројде почетните скалила: да не се курва, да не се коцка, да не е пијаница и да не се дрогира.Пожелно непушач, бидејќи мразам цигари.
Ах, да, ќе заборевев...и да си одговараме во кревет, секако:D

O

Orion.

Гостин
Премногу чувствителна и сочувствителна, интелигентна.
Да не биде егоцентрична туку down to earth девојка без оглед на тоа колку е успешна или убава. Мразам егоистки, не ги можам површните, мразам неверност. . .
Би било убаво оваа девојка да биде и непушач.

KilerBee

Русалка
Член од
13 април 2011
Мислења
57
Поени од реакции
85
Некој со кој можеш да праиш муабет со поглед, да се љубиш додека се вреѓаш, да не му простуваш за грешките а пак да го обожаваш, да си имате испцуено се живо и диво и пак да се сакате. Некој со кој можам квалитетно да се степам без да не зборат дека сум жртва на семејно насилство :D бидејќи, нели, половите се еднакви. Некој со кој ќе гледам убави девојки и заедно ќе ги оговараме, и ќе правиме планови која да ја киднапираме и ... :D Некој со кој имаш интерни шеги и глупи звуци и зборови кои само нас ни се смешни и сите не гледаат како чалнати... Некој пред кој ќе се мачкам по лицето со кечап кога јадам сендвич, и ќе лапам по една рака смоки и тој нема да се згрози. Некој со кој можеш да се натпреваруваш во ждригање. Некој со кој ќе играм Диабло по цела ноќ и обајцата ќе ескивираме од работа... Некој кој наутро нема да ме пушта од кревет...
Воглавно, некој со кој би те сместиле во лудница, ама и таму би ви било интересно.

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Да не е премногу љубоморен, глупав и прост...За друго, ми се чини може да се најде чаре;)

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Некоја што има своја личност , слатка е и може да ме насмее! Што е до мене и 200 кг ако сака нека има (пупууп недај боже), т.е. некој како Деми Ловато :D

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Некој со кој можеш да праиш муабет со поглед, да се љубиш додека се вреѓаш, да не му простуваш за грешките а пак да го обожаваш, да си имате испцуено се живо и диво и пак да се сакате. Некој со кој можам квалитетно да се степам без да не зборат дека сум жртва на семејно насилство :D бидејќи, нели, половите се еднакви. Некој со кој ќе гледам убави девојки и заедно ќе ги оговараме, и ќе правиме планови која да ја киднапираме и ... :D Некој со кој имаш интерни шеги и глупи звуци и зборови кои само нас ни се смешни и сите не гледаат како чалнати... Некој пред кој ќе се мачкам по лицето со кечап кога јадам сендвич, и ќе лапам по една рака смоки и тој нема да се згрози. Некој со кој можеш да се натпреваруваш во ждригање. Некој со кој ќе играм Диабло по цела ноќ и обајцата ќе ескивираме од работа... Некој кој наутро нема да ме пушта од кревет...
Воглавно, некој со кој би те сместиле во лудница, ама и таму би ви било интересно.
Интересно другар надам се ке најдеш некога таквога :)

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Сакам машко што не лета во облаци,да е шармантен да знае да збори-не со кука да му ги вадам зборовите и да знае да ме засмева.Но не да изиграва кловн но да ги тера работите по мерка баш онака да знае кога е доста или не е.:cool:
Сакам да знае да сака и да не ги прикрива чувствата.:love:
Пожелно непушач.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Физичкиот изглед не би го ставил како пресуден за идеален партнер, меѓутоа не велам дека не е битен.
Тоа што е побитно е да е гушкало, романтична особа и интелигентна особа. Под интелигентна мислам да може да се снајде у муабет, да не се губи при секое спомнување на збор подолг од 4 букви. :)
По можност да слушаме слична музика, и да не ме тера да идеме на места кој ги неќам (шабански дискотеки, кафани) и да не е некој си „party animal" т.е да знае со мера до каде може секој ден да се искача.

Пожелно непушачка, дувач е опционално ама е мал плус (јебига, плиткост?) и да не пие многу алкохол.

П

Пепси_

Гостин
Сакам машко што не лета во облаци,да е шармантен да знае да збори-не со кука да му ги вадам зборовите и да знае да ме засмева.Но не да изиграва кловн но да ги тера работите по мерка баш онака да знае кога е доста или не е.:cool:
Сакам да знае да сака и да не ги прикрива чувствата.:love:
Пожелно непушач.
а ти непушач си ? одма те зимам за жена :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom