King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
ist kako deckomi znaci <3 go ima toa emoto vo nego<3Кафеава коса, кафеави очи, висок, емо косичка, swag style..
Романтичен, добар...
ist kako deckomi znaci <3 go ima toa emoto vo nego<3Кафеава коса, кафеави очи, висок, емо косичка, swag style..
Романтичен, добар...
Ако некад раскинеш со дечко ти , да ми го местишist kako deckomi znaci <3 go ima toa emoto vo nego<3
Кафеава коса, кафеави очи, висок, емо косичка, swag style..
Романтичен, добар...
ist kako deckomi znaci <3 go ima toa emoto vo nego<3
Ако некад раскинеш со дечко ти , да ми го местиш
Се зезам, уште долго да си идете
Интересно другар надам се ке најдеш некога таквогаНекој со кој можеш да праиш муабет со поглед, да се љубиш додека се вреѓаш, да не му простуваш за грешките а пак да го обожаваш, да си имате испцуено се живо и диво и пак да се сакате. Некој со кој можам квалитетно да се степам без да не зборат дека сум жртва на семејно насилство бидејќи, нели, половите се еднакви. Некој со кој ќе гледам убави девојки и заедно ќе ги оговараме, и ќе правиме планови која да ја киднапираме и ... Некој со кој имаш интерни шеги и глупи звуци и зборови кои само нас ни се смешни и сите не гледаат како чалнати... Некој пред кој ќе се мачкам по лицето со кечап кога јадам сендвич, и ќе лапам по една рака смоки и тој нема да се згрози. Некој со кој можеш да се натпреваруваш во ждригање. Некој со кој ќе играм Диабло по цела ноќ и обајцата ќе ескивираме од работа... Некој кој наутро нема да ме пушта од кревет...
Воглавно, некој со кој би те сместиле во лудница, ама и таму би ви било интересно.
а ти непушач си ? одма те зимам за женаСакам машко што не лета во облаци,да е шармантен да знае да збори-не со кука да му ги вадам зборовите и да знае да ме засмева.Но не да изиграва кловн но да ги тера работите по мерка баш онака да знае кога е доста или не е.
Сакам да знае да сака и да не ги прикрива чувствата.
Пожелно непушач.