Каква улога имаат комјутерите во вашиот живот?

Член од
29 септември 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
Компјутерите имаат голема улога во мојот живот :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.079
Сега за сега ми е само за музика филмови спрдање по интернет евентуално ако искуцам некоја семинарска, се надевам дека во иднина ке ми затреба за нешто посериозно ама до тогаш си останува само скапа играчка.

M

**MEMORY**

Гостин
Кога го земав компјутерот минев пред него 23.5 часа на ден, и тоа само за музиче и чачкав се и сешто на нет, за мсн да не праам муабет, нонстоп бев online. Сега не сум често пред компјутер, ама музиката си останува како прва најважна работа, интернет исто, а пошто студирам информатика сега почнувам и некои посериозни работи, програми ово оно, иако не сфаќам ништо од тоа ама ај колку да се рече. И just for the record, заборавив како изгледа msn.

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
имаат и тоа каква улога особено со ова интернетов,можеш да најдеш се што сакаш.музика,игри баш добро за тепање време.не можам да се замислам без такво нешто

С

Сатори

Гостин
.

И каква улога имаат во вашиот секојдневен живот?
Примарна.
Ми овозможуваат пред се конекција со некои луѓе кои ми се битни, ми овозможуваат да доаѓам до информации кои ми се неопходни и секако простор за искажување.

Примарно, а? :pipi:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Така контактирам со многу драги личности кои за жал се предалеку...Замена ми е за телефон, си го користам за разни информации, за музика и нормално за кајгана. Голема, примарна како било...потреба ми е.:pipi:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Неможам да издржам без компјутерот, посебно без интернет ... немам работа, по цел ден седам дома, се досадувам, незнам што би правел ако не е "другар ми" :)

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
...Два дена бев без него и многу лошо поминав.
Многу ми треба,ама многу,ептен многу!
Значи,многу ми значи.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Сакам да го слушнам вашето мислење за оваа Тема. што мислите каде најчесто се употребуваат компјутерите. за што најчесто се употребуваат и др..
И каква улога имаат во вашиот секојдневен живот?
Поздрав..
Во мојот живот имаат огромна употреба ... на работа сум секој ден по најмалце 8 сати пред компјутер, па дома за релаксирање дота ова она
Иначе кратко кажано лебот го вадам од работа со компјутери :smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
На факс на компјутер, дома на компјутер....графички дизајн веќе на рака слабо:) све на компјутер...компјутерски книги, разговори(искрено слушалка немам дигнато одкако ставив интернет)

Улогата на компјутерот во мојот живот е сведена на НЕ МИ ДАВАЈ ЈАДЕЊЕ ДАЈ МИ КОМПЈУТЕР И ИНТЕРНЕТ

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Работа, Едукација и Комуникација пред се.

не сум некој манијак да не може да издржи повеќе од една недела без компјутер. Сум издржил и многу повеќе од тоа. Кога треба да идам на некој форум или да проверам нешто на нет - затоа постојат мобилните. Пример сабајлево бев во палма кај три бисери и сакав да си отворам кајгана да видам пвт пораки и такој. Значи испаѓа дека не сум зависен од компјутери т.е. од интернетот сум зависен и луѓето во него :) хаха...

иначе баш синоќа видов на ул. Македонија кај Народна банка или тука некоја банка што е имаше отворено нешто ко интернет кафе и пишуваше "Македонија - Земја на Информатичари" и со една другарка јадевме бурек демек - Македонија - Земја на Хакери, Кракери и Неписмени. љољ :)

а озбилно така е, кај нас не е ко на запад целото население да знае до одреден степен да работи на компјутери. Или апла се разбираат или немат појма кај е старт менито :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Компјутерот е машина составена од механички и електронски дел :hehe: (сум научил информатика, чек да се пофаЉам)

Иначе мислам дека најповеќе ги користат за играње игри блах, досадна работа.

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
Јас кога го купив новиот пц седев на него 25/24. најчесто МСН, цс.сорсе и 1,6. музика мирц... форуми итд :)

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
Компјутерите во мојот живот??????
Па можам да кажам главна улога..... да не се тие нејкам ни да помислам каков ке бев сега и што ке правев по цел ден............

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па порано кога немав нет за игри го користев највеке ама повеке одев у играчници зш дома не е филингот да играш сам како луд!Потоа ставив нето и сега сум бајаги забеган по ова нетов и до 24 часа едно 6-7 сигурно сум на компјутер!

Kajgana Shop

На врв Bottom