Каква улога имаат комјутерите во вашиот живот?

T

TaMчЕ

Гостин
Па мислам ...т.е. сигурна сум дека секој млад човек најголем дел од слободното време го поминува пред компјутер.Главно е дремење на мсн,фб и Кајгана :) додека поретко за дознавање на нови интересни работи и проширување на знаењата :toe:
Компјутерот има голема улога во мојот живот..И јас сум дел од младите кои уживаат во тепање време на мсн,но знам некогаш да прошарам низ подфорумиве на Кајгана и да читнам за некоја мистерија и сл. :)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Ако речам мала сум излажала ако речам голема пак ќе излажам ..
Зависна сум .. како пушач или наркоман. Немам некоја голема корист ретко кога рационално го користам а сепак не можам долго без да проверам што се случува на фб, мсн, тука и на триста други страни кои редовно ги отварам .
И сеа си барам центар рехабилитација.. одвикнување од интернет . hope i find it :kesa:

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
Забава, пополнување на слободното време, а со оглед на тоа дека сум при крај со студиите по информатика - и егзистенција :smir:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Апсолутно никаква.
Доколку би имала можност да живеам во мрачен среден век, би живеела. Поубаво се живеело отколку сега, кога до се имаме пристап. Помина времето кога се фуравме наоколу со тоа "кој повеќе останал пред екран", зошто форумско-компјутерскиот живот на никој ништо не ни донесе. Можеби нови познанства, но и за истите да се стекнат се имаат изгубено n-саати зјапајќи во монитор додека те болат очите. Затоа компјутерот го ставам на последно место, како небитен фактор во животот на еден граѓанин на 21от век.

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Врши голема улога кај мене..ми завршува многу работи...прво ... ми го заменува мобилниот.. не морам да трошам кредит... второ.. ми заменува многу шетање од куќа на куќа да си проверам меилот...фб...или да симнам нешто музика од нет... многу работи и многу голема улога ми врши..

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Улога на: учител, другар, замарач на очи.. и слично.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
важна......:)
средство за комуникација :) повеќе користам компјутер отколку телефон :)

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Computer -> Master

Me -> Slave

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Голема улога имаат во ова време.

Член од
9 јуни 2011
Мислења
6
Поени од реакции
7
најголема улога! и за студирање, и за забава, и за комуникација. секогаш и сегаде е компјутер за се. ама не е добро тоа, мислам

Kajgana Shop

На врв Bottom