Каква пица јадете?

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
The`bItCh напиша:
Дали знаете дека вашиот хороскопски знак влијае врз изборот на пица кој најчесто го правите? Секој знак сака различен вид на пица..

Скорпија

Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.
епа вака... нејќам необични пици ама БАШ ИЧ... јас јадам мексикана најлута на светот!!! плус сам си прам... ко ме мрзи тесто... сечам кришки леб, па место тесто користам. иначе на нормален ручек јадам едвај 2 парчиња леб, а вака јадам минимум 8 еднакво на цел леб. иначе бројо од келнеро го знам напамет (нормално не си го заборавам сам себеси бројо) или во превод ако не сфативте-сам си сум келнер

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Zavisi kade! Vo
leonardo vo ohrid jadam Havai
Vo Gino jadam Kapricioza
Vo ...be mi teknuva sega picerii

Vo sekoj slucaj ne gi pravat istite pici sekade ubavo. Probajte da zemere Fruti di Mare vo Dzino, polosa pica nema. Najcesto sekade jadam razlicna pica.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Calzone Margharita i Napolitana mi se najomileni.
Drugite vidovi i taka i taka.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
The`bItCh напиша:

Лав
Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.
me pogodi samo sto zal mi e da ja gledam picata nedoizedena vo tanjirot...

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
The`bItCh напиша:

Лав

Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.
Абе не е баш така ама ај

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Домашната си ја правам по ќеиф,но веќе кога јадам во пицерија не експериментирам туку си нарачувам Капричиоза!

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Вага

Кога нарачувате ( или кога дома сами си правите ) нарачувате една со месо или салама, а друга вегетаријанска пица, бидејќи никогаш не можете да одлучите каква пица навистина сакате да јадете.

ne ne ne u nikoj sluchaj samo kaprichioza i nisho drugo :cuc:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Скорпија

Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.

Да ,да искоментирам и јас за себе!Бројот од келнерот ќе го добијам,но сепак ќе останам на капричиоза.
Мислам дека вкусот е индивидуален или можеби грешам па и подзнакот си има улога!:raz:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Водолија..
Ако видам зеленчук во пицата неможам да ја пробам.. од гледајне стомак 5 дена ке ме боли...абе капричиоѕа златна

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

Е да бе!!
И со праз пица ќе јадам!

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
Бик - специјалитето на куќата и резерва мала пица :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom