епа вака... нејќам необични пици ама БАШ ИЧ... јас јадам мексикана најлута на светот!!! плус сам си прам... ко ме мрзи тесто... сечам кришки леб, па место тесто користам. иначе на нормален ручек јадам едвај 2 парчиња леб, а вака јадам минимум 8 еднакво на цел леб. иначе бројо од келнеро го знам напамет (нормално не си го заборавам сам себеси бројо) или во превод ако не сфативте-сам си сум келнерThe`bItCh напиша:Дали знаете дека вашиот хороскопски знак влијае врз изборот на пица кој најчесто го правите? Секој знак сака различен вид на пица..
Скорпија
Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.
me pogodi samo sto zal mi e da ja gledam picata nedoizedena vo tanjirot...The`bItCh напиша:
Лав
Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.
Абе не е баш така ама ајThe`bItCh напиша:
Лав
Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.