- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
У седмица сендвичот не е како пред 10 годиниМесец дена немам јадено зашо?
У седмица сендвичот не е како пред 10 годиниМесец дена немам јадено зашо?
Ауу мој човек )))Шоферските ми се некако... нехифиенски...
Продолжи 500 метри понатаму и пред бензинската Макпетрол сврти десно. Флорида сендвичарата кај КОЦЕ средното е мое омилено место за фаст фуд. Завршив пред 10 години а сеуште немам најдено повкусен сендвич од тие таму.
У право си дека е променет за разлика од пред 4 5 години.Но мене сеуште ми е онака вкусен а дека прави проблеми на желудникот сеа ме загрижи најискрено.Сојата е неподнослива, проблеми со желудникот прави. Плус квалитетот е каде каде опаднат, неспоредливо е со тоа што беше до пред 2-3 години.
Па ако патиш од проблеми со желудникот тешко ќе ти е, не дека може да ти направи проблеми, извини, погрешно се изразив. Јас имам чир и ако каснам од сојата во седмица, после саат време плачам од болки за да ми е полесно А соја вака зготвена дома немам проблем да јадам тоа ми е беше поентата.У право си дека е променет за разлика од пред 4 5 години.Но мене сеуште ми е онака вкусен а дека прави проблеми на желудникот сеа ме загрижи најискрено.
Пред некој месец другар фати труење од тартар сосот во „Вили“, така што веќе не им влегувам таму. А не дека ми беа нешто посебно.и Вили го баталив више, поготово немојте да сте земале од Вили од Водњанска, дали дека послабо промет имаат, еднаш коа се враќав од лекар си купив, лебот се делеше од што беше веќе стар.
Летово хамбургеров навистина ми стана лош и тогаш решив да направам пауза од „Седмица“. Сега пробав пред некоја недела, и минатиот викенд повторно, и пријатно се изненадив.Си јадел од седмица у последно време?
РазбирамПа ако патиш од проблеми со желудникот тешко ќе ти е, не дека може да ти направи проблеми, извини, погрешно се изразив. Јас имам чир и ако каснам од сојата во седмица, после саат време плачам од болки за да ми е полесно А соја вака зготвена дома немам проблем да јадам тоа ми е беше поентата.
Тука кај мене во Ѓорче кај автобуската спроти Дома Мебем има една сендвичара многу добри прави но ќе одам во Сити Грил во Ramstore да пробам од Др.Чејс што го препорача па да видам каков е Јадев во 7 до негде 2009-10 година, после тоа лебот сув, мајонезот се дели на нешто жуто и вода :Р, кечап една ронка, малце компири, поскапеа... Ааа не вака После од Вили ми беше убаво ама почнаа многу случаи со труење да искачаат + видов дека со рацете што ми го фаќа сендвичот и пари си фаќа и така више неРазбирам
Иначе лично според тебе каде прават најдобри хамбургери?Ме интересира твоето мислење.
City Grill проверено одлични хамбургери имаат.Тука кај мене во Ѓорче кај автобуската спроти Дома Мебем има една сендвичара многу добри прави но ќе одам во Сити Грил во Ramstore да пробам од Др.Чејс што го препорача па да видам каков е Јадев во 7 до негде 2009-10 година, после тоа лебот сув, мајонезот се дели на нешто жуто и вода :Р, кечап една ронка, малце компири, поскапеа... Ааа не вака После од Вили ми беше убаво ама почнаа многу случаи со труење да искачаат + видов дека со рацете што ми го фаќа сендвичот и пари си фаќа и така више не
Јасно е дека секој што ќе каже во денешно време "Седмица брат, најбоље, тоа си е закон устав", го прави тоа само ради традиција. Исто ко да кажеш денес "Нокиииааа, најбоље се, класа".Тука кај мене во Ѓорче кај автобуската спроти Дома Мебем има една сендвичара многу добри прави но ќе одам во Сити Грил во Ramstore да пробам од Др.Чејс што го препорача па да видам каков е Јадев во 7 до негде 2009-10 година, после тоа лебот сув, мајонезот се дели на нешто жуто и вода :Р, кечап една ронка, малце компири, поскапеа... Ааа не вака После од Вили ми беше убаво ама почнаа многу случаи со труење да искачаат + видов дека со рацете што ми го фаќа сендвичот и пари си фаќа и така више не