C
Crazy Diamond
Гостин
Исто како Тончи. Во "Флорида" прават многу убав хамбургер.
Кралска среќа инаку на изгледа убав ми личи ама за онака дали е вкусен незнам а верувам дека и е вкусенhome sweet home
по рецепта на братучед ми а направен од него и мајка ми
Па и у Флорида не се баш хигиенски, фаќаат пари па после одма лебчето иначе сендвичот не беше лошШоферските ми се некако... нехифиенски...
Продолжи 500 метри понатаму и пред бензинската Макпетрол сврти десно. Флорида сендвичарата кај КОЦЕ средното е мое омилено место за фаст фуд. Завршив пред 10 години а сеуште немам најдено повкусен сендвич од тие таму.
ахм ... супер е гарантирано Инаку братучед ми вика во австралија викале дека хамбургер не е хамбургер ако не ти течи од кечапот по рацеКралска среќа инаку на изгледа убав ми личи ама за онака дали е вкусен незнам а верувам дека и е вкусен
Мислиш кај Дал Фуфо што беше порано, на самата бензинска?Шоферските ми се некако... нехифиенски...
Продолжи 500 метри понатаму и пред бензинската Макпетрол сврти десно. Флорида сендвичарата кај КОЦЕ средното е мое омилено место за фаст фуд. Завршив пред 10 години а сеуште немам најдено повкусен сендвич од тие таму.
И јас таму.