П
Паспарту
Гостин
Освен првиот клип, се друго е од Азербејџан...Рано е, ама за следното лето ја препорачувам: Грузија
Азербеџан
Освен првиот клип, се друго е од Азербејџан...Рано е, ама за следното лето ја препорачувам: Грузија
Азербеџан
Па ти пишува на средина, ама кој да види..Освен првиот клип, се друго е од Азербејџан...
Е не видов, се извинувам... Како и да е, Азербејџан многу оди напред во последниве години, пред се Баку.Па ти пишува на средина, ама кој да види..
Грешка си за Тајланд, лани на пролет бев во Pattaya, хотел со доручек од вечер за двајца 10 еур (не правам муабет за Хилтон класа, меѓутоа сосема солидно) храната надвор е евтина, пијалоците исто така. Единствено што не ми се допадна беше доооолгиот лет Скопје-Истанбул-Банког но се издржуваEgipet sum bila....prekrasno e ako gi odis turite sto se tamu.Tajland e isto super ama nekako skapicko e za odmor nema aranzman pod 1500 evra (ke go ostavam kako opcija za meden mesec ) Zatoa Evropava mi se gleda naj ekonomski isplatliva, no nikogas ne se znae Ali imas pravo moze Tunis da se zeme vo predvid ako nema nemiri tamu kako lani
Грешка си за Тајланд, лани на пролет бев во Pattaya, хотел со доручек од вечер за двајца 10 еур (не правам муабет за Хилтон класа, меѓутоа сосема солидно) храната надвор е евтина, пијалоците исто така. Единствено што не ми се допадна беше доооолгиот лет Скопје-Истанбул-Банког но се издржува
Преку која агенција беше?Грешка си за Тајланд, лани на пролет бев во Pattaya, хотел со доручек од вечер за двајца 10 еур (не правам муабет за Хилтон класа, меѓутоа сосема солидно) храната надвор е евтина, пијалоците исто така. Единствено што не ми се допадна беше доооолгиот лет Скопје-Истанбул-Банког но се издржува
Ако си за забави, дискотеки, супер ноќен живот тогаш без двоумење Закинтос,
Лето 2011 беше од 150-170 евра аранжман преку агенции во аранжманот имаше превоз + 7 или 9 дена зависно со која агенција одиш.
Така цените за оваа година верувам дека горе-долу ќе бидат исти
П.С,,,врие од хомосексуалци