Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Egipet sum bila....prekrasno e ako gi odis turite sto se tamu.Tajland e isto super ama nekako skapicko e za odmor nema aranzman pod 1500 evra (ke go ostavam kako opcija za meden mesec :D ) Zatoa Evropava mi se gleda naj ekonomski isplatliva, no nikogas ne se znae ;) Ali imas pravo moze Tunis da se zeme vo predvid ako nema nemiri tamu kako lani

bulgarischer

Горд Б'лгарин
Член од
8 август 2010
Мислења
93
Поени од реакции
43
Абе кој сака може да идва и во Б'лгарскија вариант на Сен Тропе градчето Св.Влас добре дошли !!!

:):):):)

Член од
28 декември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
10
Egipet sum bila....prekrasno e ako gi odis turite sto se tamu.Tajland e isto super ama nekako skapicko e za odmor nema aranzman pod 1500 evra (ke go ostavam kako opcija za meden mesec :D ) Zatoa Evropava mi se gleda naj ekonomski isplatliva, no nikogas ne se znae ;) Ali imas pravo moze Tunis da se zeme vo predvid ako nema nemiri tamu kako lani
Грешка си за Тајланд, лани на пролет бев во Pattaya, хотел со доручек од вечер за двајца 10 еур (не правам муабет за Хилтон класа, меѓутоа сосема солидно) храната надвор е евтина, пијалоците исто така. Единствено што не ми се допадна беше доооолгиот лет Скопје-Истанбул-Банког но се издржува :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Негрил,Јамајка морето е перверзии а и црнкињиии ммммммм

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Грешка си за Тајланд, лани на пролет бев во Pattaya, хотел со доручек од вечер за двајца 10 еур (не правам муабет за Хилтон класа, меѓутоа сосема солидно) храната надвор е евтина, пијалоците исто така. Единствено што не ми се допадна беше доооолгиот лет Скопје-Истанбул-Банког но се издржува :)

Ajde vaka znaci dali ja razbrav dobro...vo hotel si plakal so dorucek i vecera za dvajca 10 evra???? Na covek po 5 evra???so dorucek i vecera?? Ako e taka toa e super. Mene ne me interesira Hilton klasa, tuku mesto kade mozem samo da prespiem vecerta zosto i onaka denot ke go koristim za setanje, nema da ja vidam sobata sekako :D
Aj ako ne ti e tesko kazi mi kolku ti izleze kartata so site trosoci i preku koja avio kompanija letase? I kolku e dolg letoto?/ ova taka informativno, kolku i da e dolg ke go izdrzam, vredi zrtvata :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Преку која агенција беше?
А и можеш да кажеш некоја информација + (колку дена беше, колку пари те фати се на се, морето какво е, градот итн...)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
ova leto u plan mi se zakyntos ili lefkada..............ne sum bil u grcija pa da smenam malku....

preporaki i slicno....................

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Имам прашање од друга природа. Знам дека со безвизниот режим можам да бидам во ЕУ најмногу 90 дена во период од 6 месеци, а после тие 6 месеци почнуваат од почеток. Прочитав дека овие периоди од 6 месеци започнуваат да се сметаат од првиот влез. Па ако мене првиот влез ми беше во Јули и се вратив во МК за 1 месец, а вториот влез ми беше во Ноември а се вратив во МК после 85 дена, дали може повторно да влезам во ЕУ и да останам подолго од 5 денови во Март? Според тоа што го прочитав со 6-месечните периоди значи дека првиот период ми истекол во Јануари и сега имам нова пола година во која можам да престојувам 3 месеци (1 веќе искористив, значи 2 месеци). Ај ако знае некој повеќе нека одговори и да ми ги расчисти дилемите.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
дечки планирам на ЗАкинтос евентуално Лефкада ама слушам за забава поарно закинтос......па сеа

отприлика колку е билет у два правца до таму.....од агенцииве

сместување некој предлог да даде и слично....

каде да шопингуваме

благодарам ..

п.с. барав назад 20 страни и ретко некој напишал за бараниве дестинации

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.729
Поени од реакции
35.552
Ако си за забави, дискотеки, супер ноќен живот тогаш без двоумење Закинтос, (y)
Лето 2011 беше од 150-170 евра аранжман преку агенции во аранжманот имаше превоз + 7 или 9 дена зависно со која агенција одиш.
Така цените за оваа година верувам дека горе-долу ќе бидат исти

П.С,,,врие од хомосексуалци :свиркам:

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Препорачувам Португалија,на Атлански океан.. Има што да се види,плажите се лудница .. Исто и Ница,Кан,Ст.Тропе,Монте Карло,Рим се убави дестинации во сопствена режија со некои ефтини нискобуџетни летови :)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Ако си за забави, дискотеки, супер ноќен живот тогаш без двоумење Закинтос, (y)
Лето 2011 беше од 150-170 евра аранжман преку агенции во аранжманот имаше превоз + 7 или 9 дена зависно со која агенција одиш.
Така цените за оваа година верувам дека горе-долу ќе бидат исти

П.С,,,врие од хомосексуалци :свиркам:

ке се држам до девојки повеке............

Kajgana Shop

На врв Bottom