Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Случајно да не налетал некој на аранжмани од страна на нашите агенции за во Бугарија-Сончев брег??????Гледав нешто меѓутоа уште немаат.Ме интересираа цените дали се исплати да се иде преку наша агенција или преку интернет да си закажам :):)
И ако има некој да ми препорача смештај или да сподели искуство за во Бугарија нека каже.Прва година ке ми биде таму :)
Немаш потреба од агенции, оди си во сопствена режија, јас така лани бев, 50 евра е повратна, а таму без проблем ќе си најдеш смештај. Агенциите и немаат многу понуди за Сончев Брег.

--- надополнето ---

А да не знае некој да ми прати добра понуда за шетање низ Европа. Да не е многу скапа, со автобус, нешто во екскурзија стил... Како што гледам по агенцииве многу слабо со понуди, сето е за класични летувања. Јас сум заинтересиран за опција Euro Trip, само да не биди повеќе од 4-500 евра
Епа имаш апсолвентска екскурзија, само што термините им завршија. За 18 дена беше баш 500 евра, Шпанија, Франција, Италија, Австрија и Чешка. Мислам дека имаше 16 дена за 450 евра.
Али за кога ќе тргнеш ти требаат уште толку пари.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
за 340 евра, ја ќе идам 2 недели у Грција у Неи Пори :)))) :smir:
Ај те молам кажи ми која агенција има аранжмани за во Неи Пори? Многу ми е убаво таму, мирно место е, таман за да одмориш од се.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Ај те молам кажи ми која агенција има аранжмани за во Неи Пори? Многу ми е убаво таму, мирно место е, таман за да одмориш од се.
ние одиме преку савана, а 340 евра плативме со попуст зашо уплативме во Март, сега можеби е поскапо ама не верувам дека некоја драстична разлика има во цена... викаш си бил таму, кажи ми збор два за местото, за плажата....

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Ако може некој да ми каже како е со цените на Крф (Ипсос) на јадењето,пиењето...?

П

Пепси_

Гостин
абе каков охрид нели гледас дека е е врв тука кој за плама де мајорка кој за куба кој за закинтос .....
:ROFLMAO: некоја мода ќе да е.....
Иначе повеќе Струга ја "меркам" за ова лето одколку Охрид,а ако испадне нешто ефтино од некоја агенција и настрана ќе мрдниме :)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
:ROFLMAO: некоја мода ќе да е.....
Иначе повеќе Струга ја "меркам" за ова лето одколку Охрид,а ако испадне нешто ефтино од некоја агенција и настрана ќе мрдниме :)
де бе ти струга ,одма сега ке ти се смее кремот .

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Предлог за добар остров за млади (журки 24/7) негде грција турција , освен миконос ,крф и закинтор?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
USA BABY HERE I COME!!!

Проектот наречен Sister Cities ,овозможува 10 неделно дружење на деца од Америка и Македонија и за моја среќа ме одбраа да учествувам. На 12ти јуни доаѓа американец тука, го шетам низ Македонија а у 4-5 недели, и после јас стигам таму на 17ти Јули, и се шетам низ Америка до 22ри Август :D
Тапа е што градов ништо не финансира, али јебига, Македонија. Сакав да прашам да не има некој идено таму, па да ми каже како се цените, јадење, пиење, пијачки, телефони, ова она.... Во Темпи иначе одам, Аризона.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
USA BABY HERE I COME!!!

Проектот наречен Sister Cities ,овозможува 10 неделно дружење на деца од Америка и Македонија и за моја среќа ме одбраа да учествувам. На 12ти јуни доаѓа американец тука, го шетам низ Македонија а у 4-5 недели, и после јас стигам таму на 17ти Јули, и се шетам низ Америка до 22ри Август :D
Тапа е што градов ништо не финансира, али јебига, Македонија. Сакав да прашам да не има некој идено таму, па да ми каже како се цените, јадење, пиење, пијачки, телефони, ова она.... Во Темпи иначе одам, Аризона.
браво за тебе .

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
NYC на повеќе месеци
До крајот на летово планирам да го натерам мојов да шетнеме до Грција, Паралија ја обожавам. Па од Солун гледав повратни авио билети до Милано по 75 евра. Мислам дека ќе успеам да го натерам:)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
ние одиме преку савана, а 340 евра плативме со попуст зашо уплативме во Март, сега можеби е поскапо ама не верувам дека некоја драстична разлика има во цена... викаш си бил таму, кажи ми збор два за местото, за плажата....
Meстото е мирно, средено, а плажата супер.
--- надополнето: May 31, 2011 5:27 PM ---
Погледни ги понудите на гранада, флај туризам, балкан турист и специјалните понуди за хотелско сместување на савана

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Како што рече македонка плажата е супер, а местото е многу мирно. Јас кога бев ми остави впечаток на фамилијарно местенце, зашто имаше доста фамилии со мали деца. Имаше и кај да се искача неколку дискотеки али навечер лежалка и уживај на плажа. Ние дури и се бањавме навечер, милина е. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom