leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Еве примамлива понуда за Шпанија http://www.voyager.com.mk/images/stories/majorka_-_special_offer.pdf со чартер лет +50 евра такси,полупансион. (барем така ни рекоа)Само малку да те корегирам.
Ме заинтригира ова што го напиша за Коста Брава и ај реков да проверам.
Цените напишани а не пишува дали се со вклучен чартер.Полупансион по 560 евра...мајката!
Се јавив и за жал ми рекоа да не ја гледам понудата за Шпанија бидејќи НЕ ВАЖЕЛА!.Ќе ја сторнирале.
И јас сакам да има евтини аранжмани со авион ама за жал...нема.
Јас бев Коста Брава поточно Тоса дел Мар пред многу години со автобус со моите родители `кога одеше господ по земја`и кога претежно се одеше ,со автобус.Поминавме супер иако имаше одредени проблеми со сместувањето-хотелите ама ајде нема врска.Што се однесува до патувањето искрено-душа им излезе на некои од патниците,имаше некои проблеми и со автобусот/климата но мене ми беше интересно иако бев доста млад.Се беше супер,единствено што морето не е ништо посебно,мислам споредено со Егејот или Јадранот.
Знам дека беше многу поволно за тоа време а и важеше она - може со чекови `на пар векови`...
За со автобус ајде некако таа цена да,но со авион - познавајќи ги приликите...послабо.Дај боже!
A Шпанија/Каталонија е многу повеќе од Коста Брава,така да би препорачал посета на се друго во Шпанија освен одењето таму заради плажи или море...смести се во Де Мар-овите и ровари по Каталуња!
Дечкото што нуди бесплатни награди нема ли кој да оди?