Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Какви глупости значи трескаш, неверојатно е ова. Годинава бев на Тасос и супер беше, здравје догодина Хрватска, Плитвички езера планирам дефинитивно некаде на море, сите места се прекрасни.
Епа оди во Плитвички Езера, можеби таму е најдобро. Тасос нема шанси да се споредува со Ибица. Следниот пат кога ќе одговараш-размисли малку пред да постираш.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Епа оди во Плитвички Езера, можеби таму е најдобро. Тасос нема шанси да се споредува со Ибица. Следниот пат кога ќе одговараш-размисли малку пред да постираш.
Глупости истреска што кажа дека Ибица е најдобро место на Балканот, ти текнува? За изборот кој како сака, не реков дека Ибица не е убаво.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Глупости истреска што кажа дека Ибица е најдобро место на Балканот, ти текнува? За изборот кој како сака, не реков дека Ибица не е убаво.
Хахахахаха е добро тоа е оправдано. Тоа ти е, од набрзина пишување.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
По што заклучи дека е најдобра?
-Секој си има свој вкус, не им е на сите најдобра. На пример мене најдобра дестинација во Европа ми е Ибица. Како прво Ибица е најдоброто место на балканот за ноќен живот, и затоа ми е на мене најдобра дестинација. Е сега со цените е малку поскапо, но тоа е. Плажите не сум ги видел какви се, но би требало да се добри и тие. А Палма де Мајорка ти е за по-мирен одмор, али како Ибица сигурно НЕ Е.
Од кога Ибица се пресели на Балканот?
И вториот болд, ако си бил на журки на Ибица сигурно ќе знаеше дека најдобрите забави се на плажа преку ден за во ноќните часови да преминат во дискотека.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Од кога Ибица се пресели на Балканот?
И вториот болд, ако си бил на журки на Ибица сигурно ќе знаеше дека најдобрите забави се на плажа преку ден за во ноќните часови да преминат во дискотека.
Јас лично не сум бил, но имам многу пријатели што биле. И ми го потврдија тоа дека Ибица за ноќен живот е најбоље. Е сеа ако ме лажат 25 души, јас те лажам тебе :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Јас лично не сум бил, но имам многу пријатели што биле. И ми го потврдија тоа дека Ибица за ноќен живот е најбоље. Е сеа ако ме лажат 25 души, јас те лажам тебе :D
Колку години имаш, чисто онака информативно ме интересира?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Го кажа како најдобра дестинација, а за да тврдиш нешто треба во најмала рака барем да си го видел. Ова испаѓа како една моја колешка : Као Воденица ми е убедливо најдобар ресторант во Скопје и Македонија!- Си била? - Не никогаш. Па од кај знаеш бе сестро, да не гледаш на нокти:pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Нема што да одам, видено е на слики и видеа се. Ваљда и апаратите нема да лажат. Мене ми е доволно и на слика да видам.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1

--- надополнето: Oct 22, 2011 7:25 PM ---

BUGARIA
BUGARIA
--- надополнето: Oct 22, 2011 7:27 PM ---

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе не е за лето, ама гледам нема тема за Нова година такво нешто, па би сакал да прашам колку би коштало за Нова Година во Париз преку нашиве агенции ?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Абе не е за лето, ама гледам нема тема за Нова година такво нешто, па би сакал да прашам колку би коштало за Нова Година во Париз преку нашиве агенции ?
Па мислам дека е рано за Нова Година, но штом мислиш дека би требало да се отвори тема ќе ја отворам јас. (извинете на оф топик)

Kajgana Shop

На врв Bottom