Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
за калитеа некои информации???
Во Калитеа сум сум бил 2005,2006,2007, три години по ред, на исто место бев сместен, е сега колку што ми останало во сеќавање, бевме во центарот сместени 50-60 евра од вечер мислам дека беше, плажата добра беше, водата чиста, кафичи има доста, има бич-барови на плажите, музиче ова-она. Тоа е све што ми останало во сеќавање.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
за калитеа некои информации???
Бев ова лето со другари,Калитеа е прилично скапа,има барови журки но повеќе е за повозрасни.Водата е прекрасна тоа е голем плус :)
Ако сакаш можам да ти препорачам смештај ..

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
Бев ова лето со другари,Калитеа е прилично скапа,има барови журки но повеќе е за повозрасни.Водата е прекрасна тоа е голем плус :)
Ако сакаш можам да ти препорачам смештај ..
за смештај најдиме за 40 евра во втори ред од главната улица, хотел елизабет мислам дека се викаше. ви кај бете сместени и колку плаќате???
да ми дадиш информации и број ако имаш нема да биде лошо да имам резервна опција:)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
за смештај најдиме за 40 евра во втори ред од главната улица, хотел елизабет мислам дека се викаше. ви кај бете сместени и колку плаќате???
да ми дадиш информации и број ако имаш нема да биде лошо да имам резервна опција:)
http://www.adonis-hotel.gr/en_main.htm
Еве овде бевме,има прекрасен двор и прекрасен поглед на море. Хотелот е на првата улица,до главната улица е 2-3 минути оддалечен.
За цени можеш да си видиш ..

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
се вратив од лефкада и...............ке кажам само дека не сум знаел дека рајот бил таму.Прекрасно место!!!!!!! уфффффффф уште неможам да се освестам на какво место сум бил.

I

Ivanovska

Гостин
Се ближи крајот на летото, но сеуште има време за краток одмор особено за оние кои веќе не се ученици туку студенти или вработени. :) Јас ова лето бев во Хрватска и Шпанија и можам да кажам дека е преубаво. Посетете ги и ќе си поминете фантастично. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Се ближи крајот на летото, но сеуште има време за краток одмор особено за оние кои веќе не се ученици туку студенти или вработени. :) Јас ова лето бев во Хрватска и Шпанија и можам да кажам дека е преубаво. Посетете ги и ќе си поминете фантастично. :)
Кажи некои информации од Шпанија, на кое место си била, како се со цените за смештај, онака општо другите цени, плажите/водата итн....

Член од
31 јануари 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
се вратив од лефкада и...............ке кажам само дека не сум знаел дека рајот бил таму.Прекрасно место!!!!!!! уфффффффф уште неможам да се освестам на какво место сум бил.
ja sea nakaj 3-4 septemvri sakam da odam tamu pa ako moze da kazes kako idea cenite i vo koe mesto bese smesten

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Дечки прашање едно до тие што биле на Закинтос.

Планирам да одам на почетоков на Септември таму.
Ме интересира какви се цените на плажа/продавница/ресторан, колку е да изнајмиш моторче за превоз, и препорачајте ми кои места да ги посетам.
Читав по нет малце ама сакам и ваши мислења.

тенк ју
anyone?

Никој не бил Закинтос летово?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
anyone?

Никој не бил Закинтос летово?
Имам еден пријател што бил на Закинтос. Сместување ќе те фати негде 200 и нешто евра, но сега може и се намалени цените зошто е после сезона. Плажите се топ, водата уште по-топ, забави имаш супер, Ди-Џеи, пена парти итн. Ноќен живот добро е, али со Сончев Брег нема теоретски шанси!! За цените за јадење за пиење незнам како стојат. Тоа е што ми кажаа на мене. Јас здравје боже планирам од следна година таму.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
ja sea nakaj 3-4 septemvri sakam da odam tamu pa ako moze da kazes kako idea cenite i vo koe mesto bese smesten
утре пак одам на еден ден не можам да му одолеам на местото а за цени и смештај зависи,само ако си пушач ЗЕМИ СИ цигари од тука оти таму се изгор а смештај можиш да најдиш ако одиш во сопствена режија за 13 евра од ден,изнајмување скутер е 15 евра најефтино + петрол ако си нидри мораш да изнајмиш а цени за основни работи се дупло поскапи од овде ама баш дупло освен во лидл ако одиш таму се нормални цените иначе нидри кај што бев јас е убаво местенце само далеку се плажите нема ноќен живот никаков ама затоа плажите се топ

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
NAJDOBRA DESTINACIJA E MAJORKA !!!
По што заклучи дека е најдобра?
-Секој си има свој вкус, не им е на сите најдобра. На пример мене најдобра дестинација во Европа ми е Ибица. Како прво Ибица е најдоброто место на балканот за ноќен живот, и затоа ми е на мене најдобра дестинација. Е сега со цените е малку поскапо, но тоа е. Плажите не сум ги видел какви се, но би требало да се добри и тие. А Палма де Мајорка ти е за по-мирен одмор, али како Ибица сигурно НЕ Е.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
По што заклучи дека е најдобра?
-Секој си има свој вкус, не им е на сите најдобра. На пример мене најдобра дестинација во Европа ми е Ибица. Како прво Ибица е најдоброто место на балканот за ноќен живот, и затоа ми е на мене најдобра дестинација. Е сега со цените е малку поскапо, но тоа е. Плажите не сум ги видел какви се, но би требало да се добри и тие. А Палма де Мајорка ти е за по-мирен одмор, али како Ибица сигурно НЕ Е.
Какви глупости значи трескаш, неверојатно е ова. Годинава бев на Тасос и супер беше, здравје догодина Хрватска, Плитвички езера планирам да одам и дефинитивно некаде на море, сите места се прекрасни.

Kajgana Shop

На врв Bottom