- Член од
- 1 август 2007
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 5
Знае ли некој агенција што нуди апартмани/студија на првиот крак во Грција што се опремени со безжичен интернет ?
епа ај ако никој од друштво нема кола..како ке одат?Епа вака. Отсега одмор без агенции.
А истото и го препорачувам на сите помалку мрзливи од малку мрзливи, и оние кој сметаат дека можат да ја напуштат државата без онаа сигурност од знаење дека одат со агенција на одмор. Ќе ви кажам дека џабе им давате пари. Сигурно сега некој ќе се јави велејки дека тој тоа го знае уште од неговото раѓање епа не мора да чита, искрајно од скептицизам по форуми ми скисна, така да нека читаат заинтересираните.
Во најлоша можна ситуација ќе најдете смештај за исти пари но со услови кои вие ќе си ги изберете. Јас го сторив тоа и би го сторил пак. Е сега.... ова го тврдам со сигурност за Грција еве дури и поточно за Скиатос кој by the way е прекрасен остров, но верувам дека правилото важи за речиси секоја дестинација. Како што спомнав прекрасен остров, прилично скапичок, на вреди за тие пари.
Најисплатлива варијанта една кола и 4-5 луѓе во неа. Пат- Македонија, Солун, Волос, Скиатос и обратно. Тоа е така затоа што: Rent a car таму е скапо, а автобускиот превоз поради презаситеност од туристи е хаос. Автобусите се добри. Тие се нови и редовни но кога ќе ја видете толпата на постојката ќе бидете пресреќни ако воопшто влезете во автобусот.
Мал остров а со парите за дневни карти за 4јца имате гориво за 2-3 дена најмалце.
Друго: плажи - екстра 9/10
............забава - ако Сончев Брег е чиста 10ка, Скиатос - 8/10
............за цени да повторам - слушнав во повеќе наврати од грци дека е еден од најскапите острови
............друго, прашајте
P.S ------- Не правете ја мојата грешка ако одете и не препуштајте му се на напорниот автобуски превоз.
На лице местода ми каже некој ако знае дали и како можам да најдам апартман за у грчка за 3-4 дена наредниот викенд???
И тоа ако идеш накај Лептокарија, Паралија ќе најдеш до 20евра топ студио-апартманче со клима,тв,кујна,вц и ред други работида ми каже некој ако знае дали и како можам да најдам апартман за у грчка за 3-4 дена наредниот викенд???
до 20 евра апартманче за колку души???И тоа ако идеш накај Лептокарија, Паралија ќе најдеш до 20евра топ студио-апартманче со клима,тв,кујна,вц и ред други работи
Другарка моја само што се врати од Паралија. Биле 4 души кај што секогаш одиме(овој пат прескокнав јас) и плаќале 35 евра за студио со 4 кревети. Тоа им останало слободно. Инаку ова е прв ред до плажа на околу 300 метри од онаа дискотеката .. (како се викаше.. Омилос?!?) Цената не знам дали е иста за сите. Кај овие со години одиме.до 20 евра апартманче за колку души???
ни ќе сме највероватно 4ца така да не ми се верува дека за 20 евра ќе ни дадат апартман, тоа излева поефтино и од камповите)))
Другар мој беше у шицот негде 15-20јули и 3ца плаќаа студио 25евра. Сеа 100% се наоѓа и за 20 али ќе бараш на некои 100-150метри од плажа, а ако сакате во прв ред се движат по 30евра мах. Сеа мора и малце да се исценкате, тргнете да си идете и по вас ќе трчаат.до 20 евра апартманче за колку души???
ни ќе сме највероватно 4ца така да не ми се верува дека за 20 евра ќе ни дадат апартман, тоа излева поефтино и од камповите)))
Инаку во Паралија за 20 евра можеш да најдеш само 250-300 метри од плажа.. и тоа повеќе накај влезот на Паралија (Лидл кај што е)Другар мој беше у шицот негде 15-20јули и 3ца плаќаа студио 25евра. Сеа 100% се наоѓа и за 20 али ќе бараш на некои 100-150метри од плажа, а ако сакате во прв ред се движат по 30евра мах. Сеа мора и малце да се исценкате, тргнете да си идете и по вас ќе трчаат.
Може за ова си во право, заборавив да пишам дека другаров беше у Лептокарија, а јас бев у Неа Пантелемонас и цените на апартманите-студијата беа приближно тука негде по 25-30евра на 50м од плажа и тоа во шпиц.Инаку во Паралија за 20 евра можеш да најдеш само 250-300 метри од плажа.. и тоа повеќе накај влезот на Паралија (Лидл кај што е)
Во Олимпик бич е сосема поинаку т.е поефтино
Па во тој реон има непишано правило. Паралија е секогаш 20тина проценти поскапа за сместувањеМоже за ова си во право, заборавив да пишам дека другаров беше у Лептокарија, а јас бев у Неа Пантелемонас и цените на апартманите-студијата беа приближно тука негде по 25-30евра на 50м од плажа и тоа во шпиц.