- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
стр. 49Дајте кажете информации за Будва,смештаи,цени како се движи и сите потребни информации.
Ако те интересира нешто повеќе и поконкретно пиши ПП ..
стр. 49Дајте кажете информации за Будва,смештаи,цени како се движи и сите потребни информации.
Најверојатно вода.на лефлада морето песок е или камења се
Најверојатно вода.[/qНајверојатно вода.[/quoи тоа соленаНајверојатно вода.
Абееее?Колку пари да си земам за 10дневен престој во Саранда, Албанија, почнувајќи од 20ти јули?
Глупо прашањево ама луѓе кои била лани рекоа дека со ептен смешни мали суми поминале.
Anyone?Како се од прилика цените во Лорет? Се плаќа влез во дискотеки? Цените на храната? Има ли организирани посети до Барселона и колку кошта тоа?
Конкретно за Саранда не знам да ти кажам, но јас пред 4 г. бев во Драч и цените во глобала беа смешни. Отидовме некаде крајот на јули и плаќавме некои си 20ина (можеби се биле и 30 евра - не се сеќавам точно) во пристоен апартман со 4 легла. Цените низ продавниците и некои не толку фенси ресторани се исто доста ефтини, ние сите 10 дена јадевме по 1-2 пати на ден во едно ресторанче шо беше во близина на нашиот апартман, едноставно не се исплаќа ни за салата да извалкаш раце, а камо ли па ручеци да спремаш.Абееее?
Лани беше една пријателка, и вика носела 300 евра, и 100 вратила дома. Значи со 200 поминала Се, пат, сместување, јадење, пиење, живот...Абееее?
Другар скоро сите ефтини понуди се полни,сестра ми отиде така пред 4 дена и сите резервации пред крај беа,инаку последен пат што видов имаа Сафари www.ta-safari.com и Тера Травел www.terratravel.com.mkКе може ли некое линкче од поевтини туристички агенции кои имаат аранжмани за во грција?
Не знам линк ама другарка најде преку Фалј Травел (Fly Travel)Другар скоро сите ефтини понуди се полни,сестра ми отиде така пред 4 дена и сите резервации пред крај беа,инаку последен пат што видов имаа Сафари www.ta-safari.com и Тера Травел www.terratravel.com.mk