Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Дечки не можам да се решам кај да одам на одмор па се мислам помеѓу Турција,Шпанија или Грција па кој бил и знае ако може да ми помогне.
1. Сакам во Шпанија (Лорет де Мар) ама нема чартер авион до таму,има само со автобус преку венеција,ница.. Ама тоа ми е малтретирање
2. Палма де Мајорка е добро ама пак за таму нема чартер од Скопје туку само од Белград што ми е далеку малце.
3. Турција (Анталија-Аланија)
4. Грција (можда Закинтос) или пак кажете каде е убаво на др место.
Па дали некој што бил Шпанија,Турција,Грција може да ми кажете за да се одлучам каде да одам?

Sent from my iPhone 5s Gold using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Дечки не можам да се решам кај да одам на одмор па се мислам помеѓу Турција,Шпанија или Грција па кој бил и знае ако може да ми помогне.
1. Сакам во Шпанија (Лорет де Мар) ама нема чартер авион до таму,има само со автобус преку венеција,ница.. Ама тоа ми е малтретирање
2. Палма де Мајорка е добро ама пак за таму нема чартер од Скопје туку само од Белград што ми е далеку малце.
3. Турција (Анталија-Аланија)
4. Грција (можда Закинтос) или пак кажете каде е убаво на др место.
Па дали некој што бил Шпанија,Турција,Грција може да ми кажете за да се одлучам каде да одам?

Мене ако ме прашуваш оди во Грција ( Пефкохори) или во Турција (Анталија) :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Некој знае викенд понуди од агенции за во Грција за празникот Илинден, колку би чинело 3 дена 2 ноќевања, ако има да разгледам уште сега некој линк. :)

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Мене ако ме прашуваш оди во Грција ( Пефкохори) или во Турција (Анталија) :)
Ако одам Турција сакам во Анталија поточно во некое место Аланија,дали е добро таму што мислиш?? Плажа,нокен живот...???

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Некој знае викенд понуди од агенции за во Грција за празникот Илинден, колку би чинело 3 дена 2 ноќевања, ако има да разгледам уште сега некој линк. :)
Jas bev vo savana pred 2 dena!Vikaat recisi se e rasprodadeno...
Taka da pobrzaj si.Verojatno po drugive agencii ke najdes neso

Член од
12 јули 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Има ли некој што ќе оди на одмор во Хургада од 20-27.07,која агенција и кој хотел.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Прво сум на концерт во Охрид на 25 јули, потоа во Дојран на 2 август и потоа планираме за Грција, ама не знаема дали крај на август или септември.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Ако не не се смени планот планираме Бугарија на Сончев Брег.Има поделени мислења некои ми кажуваат топ е за ноќна журка има доста странци ова она некои се жалат од животинчиња во вода не било чисто тапа е ...
Ваши искуства?Што мислите Сончев Брег или ипак да смениме на време да одиме Златни песоци или нешто друго :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ако одам Турција сакам во Анталија поточно во некое место Аланија,дали е добро таму што мислиш?? Плажа,нокен живот...???

Аланија е Ок место, не сум бил таму, ама имам чуено дека плажите се добри, а ноќниот живот, кафичите, дискотеките се прекрасни:)
Прво сум на концерт во Охрид на 25 јули, потоа во Дојран на 2 август и потоа планираме за Грција, ама не знаема дали крај на август или септември.
Да одев годинава во Грција ќе одев во август....., ем период во кој бараш да се разладиш, ем поголем е бројот на туристи...:)

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
А какви се цените во Грција на Закинтос дали знаете? Пошто повеќето аранжмани се само со платен смештај без јадење,дали е скапо за јадење ова она?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
А какви се цените во Грција на Закинтос дали знаете? Пошто повеќето аранжмани се само со платен смештај без јадење,дали е скапо за јадење ова она?

Во Грција каде сакаш оди на одмор ќе ти биде многу поскапо одколку овде во Македонија :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ајде едно простичко прашање да поставам.
Значи на сајтовиве на агенцииве има табела со ценовник - ок. Што значи тоа "Тип на соба - 1/2"?
Еве пример на сајтов. Првата редица - 13ти јуни, цената е 395 евра. Тоа значи за целата двокреветна соба или за една личност? Пример мене ми треба двокреветна соба, ама ќе бидеме двајца возрасни. Колку ќе не чини?

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Ајде едно простичко прашање да поставам.
Значи на сајтовиве на агенцииве има табела со ценовник - ок. Што значи тоа "Тип на соба - 1/2"?
Еве пример на сајтов. Првата редица - 13ти јуни, цената е 395 евра. Тоа значи за целата двокреветна соба или за една личност? Пример мене ми треба двокреветна соба, ама ќе бидеме двајца возрасни. Колку ќе не чини?
Тоа значи дека собата е двокреветна а цената во табелата ти е по лице. За двајца возрасни во една соба цената од табелата пати два ;)

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Кажете помогнете ми да се одлучам,кој сте биле турција дали е убаво што како... Уште се мислам кај да одам

Kajgana Shop

На врв Bottom