Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Љубаништа од 15 Јули, е сеа нема да идам на Рибља Чорба али што да праам резервирано е:toe:, затоа ќе идам на Бјело Дугме.:helou:

I

InF3cTeD

Гостин
никаде ова лето оти кога го имам ја одморот никој не оди на одмор....така да летово дома :kesa:

Член од
2 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
80
Прашање едно за тие што биле во Валона-Албанија=)

Незнаев кај да ја пишам темава па тука ја ставив....ако знае некој да ми каже каква е валона...највероватно ке бидам сместен во комплексот Плажа и РИ .....па некој ако знае да ми каже какво е...плажите какви се...дали е чисто....и како одат цените за јадење и дали знаете кави се цените по рестораните??

поздрав

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Незнаев кај да ја пишам темава па тука ја ставив....ако знае некој да ми каже каква е валона...највероватно ке бидам сместен во комплексот Плажа и РИ .....па некој ако знае да ми каже какво е...плажите какви се...дали е чисто....и како одат цените за јадење и дали знаете кави се цените по рестораните??

поздрав

Види сеа брат за чисто не верувам да е.Језда не сум бил во Валона али бев 150 км(претпоставка не ме фаќај за збор)пред Валона па претпоставувам ти е слично срање.За чисто и не е баш поготово водата е шит на квадрат.За ресторани некако ич не ми се сигурни.Ако идеш глеј некој што знаеш од таму кај што има асалаен ресторан оти овие другиве ми рекоа да не идам таму.Али ти си знаеш.

Убав помин брате и да кажеш имресии чисто ме интересира што како ќе кажеш за таму.

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
На У2 во Загреб.:vozbud:
После...сакам некој ден на море... малку повеќе планина... и село....

И најважно... да подишам и помирисам странски, да не речам немакедонски воздух:jaj:!

Член од
22 септември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
Приколка

Да не знае некој како да добијам број или било каква комунакација со некој што изнајмува приколки на градиште?
фала однапред за било какви информации

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Посеизгледа на Сончев Брег...али уште не сум сигурен:helou:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.015
На Пелопонез негде најверојатно :toe: :toe: :toe:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Антартинк , многу убава понуда имаат, одлично искуство, со посета на начужната точка на земјата , лудила ќе е , само патото што е малку долг :vozbud::vozbud::pos2:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
SunnyBeach му е мајката:salut:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
На одмор, хммм...
Ево веќе десет дена како престојувам во хотел Болница Охрид, планирам уш некој ден ваму да седам...
После ќе одмарам од плажа (се убив на плажа одење зш), онака само кежуал излегвења.
За натака (од 15 јули) секојдневно одење на плажа ко секош, уживанции, крстарења и такви глуповчиња.
И 10тина дена Хрватска и Босна тро (од 25 јули натака)... То е се на се.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Да не знае некој како да добијам број или било каква комунакација со некој што изнајмува приколки на градиште?
фала однапред за било какви информации
Ти пратив нешто на ПП, види дали ќе ти биде од помош.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Кажи некое искуство од Златните Пјасци, вреди ли? :)
Батали златни песоци, иди на Сончев Брег, 2 години по ред бев таму, и сега од 2 август ќе си отидам, ЛУДНИЦА е, сигурен сум дека добро ќе си поминеш, а и цените се најнормални, од сите туристички места од Балканот што се.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ај некој ако знае да ми каже како се движат цените во Црна Гора и Бугарија, полуапартман и апартман ?

Kajgana Shop

На врв Bottom