Чаршија.ташни машки оние за преку рамо популарни педеруши некој да не сретнал убави со блага цена
За ПЦ или лаптоп?Некој да не видел негде низ градов DELL тастатури, освен у Макпетрол DELL?
Сеедно, си видел негде?За ПЦ или лаптоп?
Ако ти треба тастатура за поправка на лаптоп пиши ПП....за класична тастатура за ПЦ незнам[/quote]Сеедно, си видел негде?
Едно време имаше во Анхоч....моментално нема ... но проверувај од време на време...можеби ќе добијатКаде може да се најде gps bluetooth receiver како би го употребил за лаптоп-от за да може истиот да го користам за навигација
Друже пожелно е да ја имаш и покана , за пари секаде е различно зависи која држава колку бара за дневен престој во некој хотел и слично тоа им е некој вид гаранција дека нема да останеш подолго од 3 месеци инаку може и со гаратно писмо и приложување на пари или банкарска сметка полицаецот да не ти дозволи влез во нивната држава тоа е ептен ретко но сепак постои можност.Инаку потребно ти е патничко осигурување .Patuvam za Belgija za brzo vreme i me interesira sto treba da imam so mene kako bi nemal problem na aerodromot? Odam privatno kaj luge, pa me interesira dali treba da imam pokana od niv, i kolku pari bi trebal da imam za eden mesec sedenje tamu? Isto taka dali patnicko osiguruvanje e zadolzitelno da imam? fala i izvinete za latinica