Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
дали може да се премачка со некое средство иверица за да се заштити од гребење и сл ствари

дали може да се премачка со некое средство иверица за да се заштити од гребење и сл ствари

А дали може да се стави нешто на колата за да се заштити од гребење??Ете ти одговор:facepalm:

Clenbuterol?
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 13:24 ---
Стегач за телефон на надлактица.....пример, кога спортуваш да не ти испадне низ џеб, плус за музиче.

Clenbuterol?
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 13:24 ---
Стегач за телефон на надлактица.....пример, кога спортуваш да не ти испадне низ џеб, плус за музиче.

Имаш вакви у Џамбо на приземје таму кај спортската опрема што е :)

Имаш вакви у Џамбо на приземје таму кај спортската опрема што е :)

Експресна си... :) Иначе немаат, се им е*ам....другар ми последното го земал а не му кажале кога ќе донесат други (n)

Експресна си... :) Иначе немаат, се им е*ам....другар ми последното го земал а не му кажале кога ќе донесат други (n)

Еј лошо а баш јас мислев исто да одам да зеам деновиве (n)
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 13:30 ---
Torte Mobile™ чекај ќе го прашаме типчево дали има на лагер тој е по такви ствари :D Торте имаш ли вакви ко што бараме?

Фала ти ама искрено скапо е. Другар земал нешто слично на ова од Џамбо за 180..ама нема веќе.

П.С. Далеку сум од Ајфон па толку да се притресувам за сигурноста на направијата што ја имам. :) Фала уште еднаш.

Еј лошо а баш јас мислев исто да одам да зеам деновиве (n)
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 13:30 ---
Torte Mobile™ чекај ќе го прашаме типчево дали има на лагер тој е по такви ствари :D Торте имаш ли вакви ко што бараме?

Немам за на рака, многу се бараат летово :)
ај баш ќе ги видам тие во џамбо и мене ќе ми треба и ја планирам да трчам :свиркам:

Немам за на рака, многу се бараат летово :)
ај баш ќе ги видам тие во џамбо и мене ќе ми треба и ја планирам да трчам :свиркам:

Очекував локација и цена да споделиш. Наместо ти нас, ние тебе услога ти направивме.....:pos:

Случааајно да не се продава некаде сув пастел на парче?

Ај помош за мене... барам лепенка како на сликава за на ретровизор...дали може некој да ми каже каде можам да нарачам да ми направат таква лепенка???
Фала однапред:):):):):):):)
mts613.jpg

Patuvam za Belgija za brzo vreme i me interesira sto treba da imam so mene kako bi nemal problem na aerodromot? Odam privatno kaj luge, pa me interesira dali treba da imam pokana od niv, i kolku pari bi trebal da imam za eden mesec sedenje tamu? Isto taka dali patnicko osiguruvanje e zadolzitelno da imam? fala i izvinete za latinica

ташни машки оние за преку рамо популарни педеруши некој да не сретнал убави со блага цена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom