Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Каде може да најдам мешалка за несс кафе, ама да не е огромна како по Кафичите туку некое помалечко да го собира секаде :) >?

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Каде има во Скопје?
Па на пазар бе, на тезги.

Каде може да најдам мешалка за несс кафе, ама да не е огромна како по Кафичите туку некое помалечко да го собира секаде :) >?
Види во продавниците за соковници, миксери итн.

Член од
14 мај 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.853
Vo Tinex imas mi izgledaat dobri... i evtini se. Samo nemojte da zemas SEVERIN na baterii! Sranje nevideno! Samo na struja!

Da prasam sega jas. Vo Zagreb i Beograd ima takvo nesto.... Kazete mi, (ako nekoj znae ili cul) kade i dali vo Skopje moze da se nabavat potnici za pod pazuvi. Site sto go imaat toj problem ke bidat zadovolni.

П

Паган-др

Гостин
Печатница каде што можам да им однесам слика и да ми напраат постер?

И да, дали во Диги Принт (одма до ЈБТ) можат да ми напраат постер?

Итно е!!!!!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Дали некој знае што се продава во книжара АКАДЕМИК (пишува само "правна литература"), позади Кинг бургер? Пошо кога и да одам затворена е, а попладне ретко можам да отидам.фала.

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Имам слично прашање како Др. АГАН. Ми треба постер со сликата „Бакнеж“ од Климт (мојот аватар). Доколку сте виделе некаде да се продава или доколку имате идеја дали можат да ми направат во печатница, ќе ве замолам да ми кажете. Благодарам :wink:.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Чкарт дрес од Аргентина(Меси) до кај 500?

T

Tetro

Гостин
Македонската страна за купување на производи со наддавање?

знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom