- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 1.086
Убави се, квалитетни?Женскиот пазар на Бит Пазар.
Убави се, квалитетни?Женскиот пазар на Бит Пазар.
Имаш квалитетни а за убавина е тоа е веќе работа на вкус.Убави се, квалитетни?
Да не мислиш на Cooking Spray? Јас не го препорачувам пошто тоа чудо е пуно со хемикалии. У секој случај можеш да земеш распрснувач и да го наполниш со масло за јадење.Сретнал некој Cocking spay во Скопје да се продава негде ?
Да не мислиш на Cooking Spray? Јас не го препорачувам пошто тоа чудо е пуно со хемикалии. У секој случај можеш да земеш распрснувач и да го наполниш со масло за јадење.
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 15:29 ---
Дополна еве како се прави домашен спреј
Имаше во Jumbo, околу 50-60cm дијаметар, ако ти врши работа...Некој да не има идеа кај можам да најдам плишана овца онлајн да ја порачам? Така со поприлична големина! Гуглав и гуглав ама не ми фати ништо око! Озбилна е работава
Незнам дали ќе ти помогне ама јас си порачувам од тука маички ( иако не од u2 ... ). Пробај може ќе најдешдечки знаете ли каде можам да најдам маички со U2 и David Bowie? ги има во новата колекција на springfield ама по 1300 -_-
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 14:17 ---
дечки знаете ли каде можам да најдам маички со U2 и David Bowie? ги има во новата колекција на springfield ама по 1300 -_-
Провери во IT маркетите низ Скопје..Каде може да најдам HDD Enclosure (како се вика на мкд незнам). Значи го ставам хард дискот од лаптоп внатре се убаво го приклучуваш, и работи како екстерен хард диск.
еве еден пример како изгледа:
Во Флекс има добри справи. Еве статичен велосипед.Ај да прашам ... дајте ми добри продавници за справи за вежбање ... да земам статичен велосипед или орбитрек до 5 илјади,со сила 7к... Бев Техномаркет ... недобри ...
Каде да најдам завеси?
http://www.loging.mk/ porano imaa verojatno uste imaatПровери во IT маркетите низ Скопје..
Убави се, имаш разни шари...., а за квалитет незнамУбави се, квалитетни?