Каде може да најдам? (Општи прашања)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Каде можам да најдам саксии во интересни форми ми требаат за декорации, еве и линк најдов нешто

http://roto.bg/Саксии-Буренца-саксии-за-цветја-градиснки-декоративни-саксии-(63,1)
А зошто не си порачаш од некој грнчар да ти направи форми по твој избор?

Член од
1 февруари 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Дечки ми треба течен латекс за маска, ве молам ако знај некој кај можам да најдам нека ми одговори. Фала. Поздрав.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кај продаваат електрични гитари во битола штип или скопје?

Член од
30 јули 2012
Мислења
135
Поени од реакции
41
Каде можам да најдам оваа облека што е старава (ја како чорбаџиска ја знам :D) значи пантоља кошулче немора ке најдам онаа чергана за околу стомак и качкет?

Поздрав

Нешто вакво барам...

Член од
21 март 2011
Мислења
46
Поени од реакции
40
Дали знае некој каде можам во Скопје да сменам хрватски куни? некоја приватна менувачница?

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
Каде може да најдам оригами фолии? ;)
По можност Битола, ако нема таму кажете каде знаете :)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Два дена акам низ градов пробувајќи да најдам специјална продавница со работи потребни за правење/декорирање на торти и колачи, ама без успех.

Поточно ми треба "израмнувач на торти" (анг. cake leveler), за да ја исечам тортата на два рамни дела или на врвот да ја израмнам, и е попрецизно од нож. Се надевам некој знае :) Еве ви слика како изгледа

N

Nessa Alcarin

Гостин
Два дена акам низ градов пробувајќи да најдам специјална продавница со работи потребни за правење/декорирање на торти и колачи, ама без успех.

Поточно ми треба "израмнувач на торти" (анг. cake leveler), за да ја исечам тортата на два рамни дела или на врвот да ја израмнам, и е попрецизно од нож. Се надевам некој знае :) Еве ви слика како изгледа
Ако не најдеш, истото можеш да го направиш со конец, само ти треба стабилна рака. :)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Да имам слушнато, ама ми треба нешто попрофесионално :) Ама зарем не постои некое место каде што ќе може да се најдат вакви работи, стварно не ми е јасно. Ми кажаа дека у ГТЦ имало некоја ваква продавница ама се затворила пред некоја година.

Фала у секој случај ;)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088

А по слаткариве да прашаш? Може ќе ти кажат каде се продава. :)

Член од
3 јуни 2009
Мислења
383
Поени од реакции
407

Пред некое време видов во Хубо (после Александар Палас).

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
769

Има една продавница на автобуската станица на Бит Пазар кај пешачкиот премин што е семафорот ,ако нема таму има исто слична продавница на раскрсницата спроти Веро Чаир Обеликс или Овалекс не сум сигурен како се вика таа продавница и имаат се за торти и колачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom