Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Бит пазарНекој да посочи кај може да купам убава зимска машка капа . Да не биде од оние шотските , пола уво што го покриваат .
Бит пазарНекој да посочи кај може да купам убава зимска машка капа . Да не биде од оние шотските , пола уво што го покриваат .
Дроп ин, екс шоп имаш убави капи ама и солени цени^ . а викаат имало господ после . Дај некој друг нека ми одговори . Од бутик некој што купил , не од пазар . ^2
Пред некој ден во Калиопе и Тера Нова видов капи што ми фатија око. Цена 300-400 денари.^ . а викаат имало господ после . Дај некој друг нека ми одговори . Од бутик некој што купил , не од пазар . ^2
Најдоф - линкчеМислам дека имаше една тема во која едно девојче постави линк од сите ресторани и сл. што имаат понуди за Нова Година. Ако може или линкот или постот, некој, плс...
МинуваДечки, дали автобусот 21 минува од кај хотел Карпош? дали некој му го знае движењето, треба да идам утре до Бардовци а не знам како да стигнам до таму
Џамбо (Веро) ?kade moze da najdam ubavo golemo mece plisano?
nema ima samo kucinja hahaЏамбо ?
има и мечиња инаку имас на бит пазар после мостот лево вртис има огромна продавница за такви работи а ефтини.nema ima samo kucinja haha
http://www.duolingo.com/Знае ли некој да постира линк за изучување на англискиот јазик било тоа да е од јутуб или некој програм ? Програм би било уште подобро