Може да се најдат каде што продаваат слагалици. Пробај во Крш во ситимол/рамстор.
За слика-слагалица мислеше? Зошто мене ми требаат такви па да ми каже некој каде можам да најдам. Препорачајте ми повеќе продавници.
Може да се најдат каде што продаваат слагалици. Пробај во Крш во ситимол/рамстор.
За слика-слагалица мислеше? Зошто мене ми требаат такви па да ми каже некој каде можам да најдам. Препорачајте ми повеќе продавници.
Побарај на Бит Пазар или Зелен ПазарИмаше една во Буњаковец на спрат специјализирана за слагалици и друштвени игри...Гоблин
Потоа имаш во Џамбо
Имаш во Икона
Каде можам да најдам рачна машина за мелење месо меѓутоа од постарите (не од овие кинезарииве што тежат 100 грама)
![]()
Побарај на Бит Пазар или Зелен Пазар![]()
Ја имам дома..фул железаријасе што најдов алуминиумски кинезарии....барам некоја како оние старите...тешките од лиено железо
Не. Мислев на модели кои се склопуваат од многу делчиња, најчесто коли или авиони. Обично сум ги гледал блиску до слагалиците.За слика-слагалица мислеше? Зошто мене ми требаат такви па да ми каже некој каде можам да најдам. Препорачајте ми повеќе продавници.
хахах, па исто прашав и јас пред некој ден, и ми рекоа во КРШ во рамстор, али не сум бил уште. ваљда во саб ќе идам па ќе пишамНе. Мислев на модели кои се склопуваат од многу делчиња, најчесто коли или авиони. Обично сум ги гледал блиску до слагалиците.
Да си одговорам сам, бев во 8 и нешто и веќе работеа турбо.Работно време на институт за микробиологија? (Клинички центар - Скопје) Т.е. од колку сабајле најрано примаат прва мокраЧа?
А, и сега приемот е преместен отпозади зградата (надвор од кругот), нели?
бусола во трофеј, ... има дуќан во гтц, во к вода кај рампа и ... мислам во карпош 4 пред мостот од десно новиот трговскиkade moze da se nabavi soliden kompas(busola) i gajgerov brojac..
баш од таа причина пишав “тешко дека ќе најдеш“, али си викам да не се смениле нешто закониве, па да го лажам човекотзаконски е забрането да поседуваш гајгеров бројач, зошто немам појма![]()