Се потроши....А за дијамантска игла ?![]()
Ако немаш морален проблем со крадени точаци, оди на бувљакот на полигонот под Кале.Kаде можам да најдам добар велосипед? половен и поволен?
благодарам,поздрав
Претпоставувам мислиш на оние душеци на дување. Има во Bricolage, мислам дека единечен е околу 1000-1500 денари.Каде можам да најдам воздушен душек за лежење и спиење?
BlagodaramАко немаш морален проблем со крадени точаци, оди на бувљакот на полигонот под Кале.
Претпоставувам мислиш на оние душеци на дување. Има во Bricolage, мислам дека единечен е околу 1000-1500 денари.
kade se naoga toa bricolage?Ако немаш морален проблем со крадени точаци, оди на бувљакот на полигонот под Кале.
Претпоставувам мислиш на оние душеци на дување. Има во Bricolage, мислам дека единечен е околу 1000-1500 денари.
OK, izvinjavajte...Не Mr. Bricolage не е кај поранешна А1ТВ, сосема на друг крај е тоа. Mr. Bricolage е пред ФОН односно мостот близнак, кога идеш од страна на автокоманда, ако одиш од страна на Аеродром веднаш кога ќе го поминеш мостот близнак на булевар Војводина. Спроти него има Тинекс Маркет.
На Бит Пазар на тезгите можеш да најдеш флуросцентна неонка.Каде може да најдам флуросцентна неонка дали знае некој ?
На пазар3 и реклама5 види може ќе ти фати око од тоа огласите некојKаде можам да најдам добар велосипед? половен и поволен?
благодарам,поздрав
ФалаИ
На пазар3 и реклама5 види може ќе ти фати око од тоа огласите некој
BRAT NE ZNAM KOLKU KELLIII E JA ZEMAV 3000Колку келии има батеријата, и колку ја зема, да не ти текнува?
ВИДИ ВО Г.Т.Ц ВО ОНАА ПРОДАВНИЦАНА OFFICE PLUS МОРА ДА ИМАСлучајно најдов пенкало што се брише со обична гума, не знам од каде е. Воопшто не се забележува никаква разлика со другите пенкала, пишува сино, а има и својства на молив. Да не знаете каде можам да најдам такво Erasable Pen ??
ВО ЧЕНТО ПРАШАЈ ЗА ТОЧАЦИ КАЈ ТРИ КУЌИ РЕЧИ ОДМА ЌЕ ТЕ УПАТАТИ
На пазар3 и реклама5 види може ќе ти фати око од тоа огласите некој