Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам воздушен душек за лежење и спиење?

Kаде можам да најдам добар велосипед? половен и поволен?

благодарам,поздрав
Ако немаш морален проблем со крадени точаци, оди на бувљакот на полигонот под Кале.

Каде можам да најдам воздушен душек за лежење и спиење?

Претпоставувам мислиш на оние душеци на дување. Има во Bricolage, мислам дека единечен е околу 1000-1500 денари.

Ако немаш морален проблем со крадени точаци, оди на бувљакот на полигонот под Кале.

Претпоставувам мислиш на оние душеци на дување. Има во Bricolage, мислам дека единечен е околу 1000-1500 денари.
Blagodaram

kade se naoga toa bricolage?

Mr. Bricolage не е кај поранешна А1ТВ, сосема на друг крај е тоа. Mr. Bricolage е пред ФОН односно мостот близнак, кога идеш од страна на автокоманда, ако одиш од страна на Аеродром веднаш кога ќе го поминеш мостот близнак на булевар Војводина. Спроти него има Тинекс Маркет.

Не Mr. Bricolage не е кај поранешна А1ТВ, сосема на друг крај е тоа. Mr. Bricolage е пред ФОН односно мостот близнак, кога идеш од страна на автокоманда, ако одиш од страна на Аеродром веднаш кога ќе го поминеш мостот близнак на булевар Војводина. Спроти него има Тинекс Маркет.
OK, izvinjavajte...

Sea, nekoj dali ima nekade da znae da kupam: CH3NO2?

Каде може да најдам флуросцентна неонка дали знае некој ?

Каде може да се купи термометар за дома да мериме внатрешна температура во зима низ собите :D Ништо фенси и ефтино по можност.

Случајно најдов пенкало што се брише со обична гума, не знам од каде е. Воопшто не се забележува никаква разлика со другите пенкала, пишува сино, а има и својства на молив. Да не знаете каде можам да најдам такво Erasable Pen ??

Колку келии има батеријата, и колку ја зема, да не ти текнува?

BRAT NE ZNAM KOLKU KELLIII E JA ZEMAV 3000
--- надополнето: 6 декември 2012 во 11:34 ---
Случајно најдов пенкало што се брише со обична гума, не знам од каде е. Воопшто не се забележува никаква разлика со другите пенкала, пишува сино, а има и својства на молив. Да не знаете каде можам да најдам такво Erasable Pen ??
ВИДИ ВО Г.Т.Ц ВО ОНАА ПРОДАВНИЦАНА OFFICE PLUS МОРА ДА ИМА
--- надополнето: 6 декември 2012 во 11:35 ---
И
На пазар3 и реклама5 види може ќе ти фати око од тоа огласите некој
ВО ЧЕНТО ПРАШАЈ ЗА ТОЧАЦИ КАЈ ТРИ КУЌИ РЕЧИ ОДМА ЌЕ ТЕ УПАТАТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom