Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Коли,хеликоптери,авиончиња на далечинско управување во Скопје? Само да се со полначи за батерии. :D

улица Jордан Хаџи-Константинов Џинот (центар) или поточно Основен Суд 1? :D

Соравија во Скопје е она во центар што е одма на кеј после кафичите така ? со стакла што е цело или грешка сум ?

Соравија во Скопје е она во центар што е одма на кеј после кафичите така ? со стакла што е цело или грешка сум ?
Во склоп на ГТЦ (до гтц) , карши рубин кармин, гледа накај Југо дрво :)
--- надополнето: 3 декември 2012 во 19:12 ---
Коли,хеликоптери,авиончиња на далечинско управување во Скопје? Само да се со полначи за батерии. :D
Во JUMBO имаш вакви за ефтини цени...

Во склоп на ГТЦ (до гтц) , карши рубин кармин, гледа накај Југо дрво :)
--- надополнето: 3 декември 2012 во 19:12 ---

Во JUMBO имаш вакви за ефтини цени...

Фала, а на друго место да не знаеш? Не е битно колку е цената.

^ Мислам дека имаш и во Атлантик Комерц на Бит Пазар. Ако не Ebay (y)

Менувачница што работи 24 часа?
Евентуално, дали таа во меѓуградската автобуска станица работи нон-стоп?

улица Jордан Хаџи-Константинов Џинот (центар) или поточно Основен Суд 1? :D
http://skopje.on.net.mk/ Еве тука можеш да видиш каде е улицата,инаку Основен Суд 1 е Судска Палата таму е сместен во белата зграда додека кафената е Основен Суд 2 инаку Суд 1 се наоѓа на булевар Крсте Мисирков

http://skopje.on.net.mk/ Еве тука можеш да видиш каде е улицата,инаку Основен Суд 1 е Судска Палата таму е сместен во белата зграда додека кафената е Основен Суд 2 инаку Суд 1 се наоѓа на булевар Крсте Мисирков

Мене ми треба оддел за прекршоци (некои бараки кај градски парк)

Мене ми треба оддел за прекршоци (некои бараки кај градски парк)
Од фонтаната во парк, оди покрај кафаните/гостилници накај стадион, ке стигниш до Хотел Канет (како бараки е) и тука си отприлика (малку десно).

Google Maps линк

Хартија за пресликување и дијамантска игла. И ако некој знае колку кошта таа, благодариме :)

Еве што најдов за хартија за пресликување, од април годинава е постов, емагаре:

Трансфер хартија , од убавата т.е скапата , околу 220 денари , на партизанска, 100-200 метра од соборен ( не ми замерувајте ако грешам име на улица , не сум резидент на главниот ни град). Image мислам дека се викаше фирмата . Само за да биде трајна треба на преса да оди , со пегла не правиш ништо , ќе падне на 3-4 перења . Со пресата е трајно .

Kаде можам да најдам добар велосипед? половен и поволен?

благодарам,поздрав

Каде има шушкавни пантолони што не пропуштаат влага и студ ( ја задржуваат топлината - во материјалот нешто слично како спидфаер јакна ) и ако знае некој која цена се движат од прилика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom