И јас можам да најдам, обично т.е не обично сигурно се продаваат и се по поскапа цена ги има на овие страниве реклама 5, пазар 3 незнам што...можам да ти најдам капа од времето на југославија
Кај другар во подрум има една пиши пп колку пари давашИ јас можам да најдам, обично т.е не обично сигурно се продаваат и се по поскапа цена ги има на овие страниве реклама 5, пазар 3 незнам што...
Еуротул а и Електро метал во Маџаридали по продавниците за алати во Скопје можи да се најди ваков штрафцигер? Не мора да е баш оваа марка,ама ваков да е,со елекетромоторче
Јас од Ибеј слични имам нарачувано за да ми одговараат со Lovatic Forever другата белегзија.Провери во бижутериите би требало да имаат, http://www.ebay.com/itm/bronze-vintage-infinity-Bracelet-antique-karma-charm-adiustable-metal-bracelet-/271078233294?pt=Handcrafted_Artisan_Jewelry&hash=item3f1d8594ce еве ти ја истата за околу 150 денариЗдраво друштво,
дали знаете каде во Скопје би можал да најдам infinity bracelet алка, нешто како оваа на сликата (не мора да биде потполно иста)? А да тоа не се бижутериите во ГТЦ и слично? Голема благодарност!
![]()
баш бев во хубомаркет таму кај александар палас по таа улица и видов таков шрафцигер не само блек декер има и Бош и девалтдали по продавниците за алати во Скопје можи да се најди ваков штрафцигер? Не мора да е баш оваа марка,ама ваков да е,со елекетромоторче
ГТЦ 1 или 2 спрат над киното милениум прошетај ќе ја видишДечки продавница на Runners у Скопје?
Билна аптека на Алкалоид спроти ЗОИЛДечки, чај од јасмин да не сте сретнале некаде. Во сите помали маркети и аптеки нема. Некој да не налетал на таков чај во Веро, Рамстор или Карфур? Уште таму ми остана да проверам.