Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
можам да ти најдам капа од времето на југославија

можам да ти најдам капа од времето на југославија

И јас можам да најдам, обично т.е не обично сигурно се продаваат и се по поскапа цена ги има на овие страниве реклама 5, пазар 3 незнам што...

И јас можам да најдам, обично т.е не обично сигурно се продаваат и се по поскапа цена ги има на овие страниве реклама 5, пазар 3 незнам што...

Кај другар во подрум има една пиши пп колку пари даваш

дали по продавниците за алати во Скопје можи да се најди ваков штрафцигер? Не мора да е баш оваа марка,ама ваков да е,со елекетромоторче

дали по продавниците за алати во Скопје можи да се најди ваков штрафцигер? Не мора да е баш оваа марка,ама ваков да е,со елекетромоторче
Еуротул а и Електро метал во Маџари

Здраво друштво,

дали знаете каде во Скопје би можал да најдам infinity bracelet алка, нешто како оваа на сликата (не мора да биде потполно иста)? А да тоа не се бижутериите во ГТЦ и слично? Голема благодарност!

il_570xN.383703660_lv25.jpg
Јас од Ибеј слични имам нарачувано за да ми одговараат со Lovatic Forever другата белегзија.Провери во бижутериите би требало да имаат, http://www.ebay.com/itm/bronze-vint...ndcrafted_Artisan_Jewelry&hash=item3f1d8594ce еве ти ја истата за околу 150 денари :) има и поевтини...

баш бев во хубомаркет таму кај александар палас по таа улица и видов таков шрафцигер не само блек декер има и Бош и девалт:)

Дечки продавница на Runners у Скопје?

Каде може да најдам потесни некои тренерки со можност со ластик на зглобови. Ми требаат за трчање, зашо времево е кочан. Немора да се марка некоја.

На кој број се праќаа пораки за Лав Сонгс на Антена?

Итно е. :D

Каде можам да најдам тегови, по можност со по поволна цена?

Најевтино што најдов досега е:
Шипка - 1350 денари, 2x 2.5kg плочки - 650 денари.

Кај има Monster зимски капчиња и која цена се од прилика? и кај може да најдам налепници со смајлиња:D

Дечки, чај од јасмин да не сте сретнале некаде. Во сите помали маркети и аптеки нема. Некој да не налетал на таков чај во Веро, Рамстор или Карфур? Уште таму ми остана да проверам.

Билна аптека на Алкалоид спроти ЗОИЛ

Back
На врв Bottom