СП, Веро, Рамстор видете и во Сева.Еднобојна хартија за увиткување (книги)? Само шарени најдовме секаде...
Help
Просветно дело ?Еднобојна хартија за увиткување (книги)? Само шарени најдовме секаде...
Help
Ако не се лажам, секој ден од 10:00 до 22:00 работат продавниците...Да не знае некој VIP во Рамстор до колку работи денес ?
Точна информација може да ти каже само некој кој ја летал таа релација. Инаку, во зависност од тоа колку авиони треба да се сменат (најмалку 2) и на колку аеродроми ќе застанат по пат, би излегле најмалку 20-24 саати (15-20 до некој од интернационалните аеродроми во Европа + ~3 од таму до Скопје).Колку време трае летот од Монтана(Америка) до Скопје, отприлика?
Јас летав пред 3 или 4 години на релација Монтана - Белград и летот траеше некаде приближно околу 24 часа, со тоа што имавме 1 саат пауза во Њу Јорк и 4 саати пауза во Виена.Колку време трае летот од Монтана(Америка) до Скопје, отприлика?
Кај Маите у пирамида. Не најозбилно имаш прашано во оние гифтшопови шо ги имаме акано летово?Вакво нешто?
Па ја и ти кога бевме имаше пепељари со пирати -.-Кај Маите у пирамида. Не најозбилно имаш прашано во оние гифтшопови шо ги имаме акано летово?
на метро ги имаш по тезгиве на пазаривеКаде во Скопје можам да најдам лепенки...зборувам лепенки ко што се лепенки на патики тие двете страни ми требаат машкото и женското се надевам ме свативте