Каде може да најдам? (Општи прашања)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Каде во Македонија можам да најдам дресови од Евертон (по можност оргинал). Ве замолувам доколку некој знае нека каже!

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Каде може да се најде човек да ми стави carbon fiber на куќиштето од компјутерот?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Каде може да се најде човек да ми стави carbon fiber на куќиштето од компјутерот?
Сакаш да ти прегрее? :)
Не сериозно, ќе изглеа убаво али ќе грее (нема да се лади) толку. Ќе си имаш проблеми.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Сакаш да ти прегрее? :)
Не сериозно, ќе изглеа убаво али ќе грее (нема да се лади) толку. Ќе си имаш проблеми.
Јас нема цело куќиште да го обвиткувам, туку само надворешноста, а дупките каде што имам вентилатори ќе бидат оставени.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас нема цело куќиште да го обвиткувам, туку само надворешноста, а дупките каде што имам вентилатори ќе бидат оставени.
Не се битни дупките туку дебелината на куќиштето.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Не се битни дупките туку дебелината на куќиштето.
Како и да е, јас имам еден од најдобрите воздушни кулери за процесор во куќиштето, а процесорот не сум го ни оверклокнал. И за 20 степени да се качат температурите нема да имам гајле.
DSC00671.JPG
--- надополнето: 29 септември 2012 во 15:02 ---

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Како и да е, јас имам еден од најдобрите воздушни кулери за процесор во куќиштето, а процесорот не сум го ни оверклокнал. И за 20 степени да се качат температурите нема да имам гајле.
Carry on than :D

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
продавници кај што има радиа со усб освен нептун ,амц и слични

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки кажете ми кои продавници ги имаме у скопјево за електроника - ми треба да купам едно интегрално коло. освен логинг незнам кај да барам на друго место... се е добредојдено имејл локација телефон и сл..

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.570
Поени од реакции
59.294
дечки кажете ми кои продавници ги имаме у скопјево за електроника - ми треба да купам едно интегрално коло. освен логинг незнам кај да барам на друго место... се е добредојдено имејл локација телефон и сл..
БТ Електроник, наспроти Олимписки базен
И во кисела вода имаше еден МКД Ват мислам се викаше, во една зграда до сендвичара Вили (на приземје има мал трговски) :)

http://abv.mk/company.aspx?id=25039
http://abv.mk/company.aspx?id=19645

Kajgana Shop

На врв Bottom