- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Пред лептокарија треба да се симнеш.Знам како не,на бит-пазар Фала за инфото.
Пред лептокарија треба да се симнеш.Знам како не,на бит-пазар Фала за инфото.
Сакаш да ти прегрее?Каде може да се најде човек да ми стави carbon fiber на куќиштето од компјутерот?
????Каде во Скопјево можам да најдам ваков џемпер или маица што и дае... црно-бела во штрафти.
Јас нема цело куќиште да го обвиткувам, туку само надворешноста, а дупките каде што имам вентилатори ќе бидат оставени.Сакаш да ти прегрее?
Не сериозно, ќе изглеа убаво али ќе грее (нема да се лади) толку. Ќе си имаш проблеми.
Не се битни дупките туку дебелината на куќиштето.Јас нема цело куќиште да го обвиткувам, туку само надворешноста, а дупките каде што имам вентилатори ќе бидат оставени.
Carry on thanКако и да е, јас имам еден од најдобрите воздушни кулери за процесор во куќиштето, а процесорот не сум го ни оверклокнал. И за 20 степени да се качат температурите нема да имам гајле.
и 19ка исто..Кој автобус иде од бит-пазар до лептокарија.те. ми треба до Ѓорѓи Димитров,средното?
Каде во Скопје можам да најдам јаже за скокање? (по можност со објаснување каде се наоѓа продавницата)
Џабе ќе одиш сеуште немаат, треба да им стигнат..Орка во ГТЦ.
БТ Електроник, наспроти Олимписки базендечки кажете ми кои продавници ги имаме у скопјево за електроника - ми треба да купам едно интегрално коло. освен логинг незнам кај да барам на друго место... се е добредојдено имејл локација телефон и сл..