Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Дали некој знае дали и каде кај нас се продаваат велосипеди со електро-мотор?
I jas barav vakvo cudo, gi zasakav koga bev vo Holandija.Za zal nema kaj nas
(izvinete za latinicata, sega go formatirav kompjuterot nemam instalirano kirilica) :)

R

Rockstar90

Гостин
Кај можам да најдам приврзок - карикатура од фудбалер, конкретно од Меси, знам дека ги гледав негде порано, ама не ми текнува каде...

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
торбици за тренинг да бидат ефтини
ако знае некој поточна дестинација на битпазар или слично

Член од
10 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
3
Кај можем да најдем Омега Часовници ? Проверив во ГТЦ во My Time нема, во Веро Центар во B Watch нема и во рамсторе нема да не знае некој дали постои продавница или во МКД слабо ?

R

Rockstar90

Гостин
кој кинески дај некоја локација
во карпош 3 на партизанска, во зградите кога идеш од центар после семафорите лево, исто има и карши симпо мислам, имаш и во гтц на приземје... Али во оваа во лептокарија имаше слични торби ко шо бараш и беа по 200 ден. летово..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да ве прашам, малце не е поврзано со темата, али сепак. Дали може да отидам со приватна кола на Кале полигонов, пошто знам на тој во автокоманда во асуц, мора само со автошкола.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
во карпош 3 на партизанска, во зградите кога идеш од центар после семафорите лево, исто има и карши симпо мислам, имаш и во гтц на приземје... Али во оваа во лептокарија имаше слични торби ко шо бараш и беа по 200 ден. летово..
како се викаат продаавнициве нешто помош како да ги најдам
?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Да ве прашам, малце не е поврзано со темата, али сепак. Дали може да отидам со приватна кола на Кале полигонов, пошто знам на тој во автокоманда во асуц, мора само со автошкола.
Можеш (y)

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177

Каде можам да ги најдам новиве патичиња по разумна цена до кај 100 еурича?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Кај можем да најдем Омега Часовници ? Проверив во ГТЦ во My Time нема, во Веро Центар во B Watch нема и во рамсторе нема да не знае некој дали постои продавница или во МКД слабо ?
Омега порано имаше во една продавница на плоштад, беше помеѓу книжарата Култура и лотаријата, ама не знам дали уште постои продавницата.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.201
Поени од реакции
2.304
Znae nekoj kade ima Playboy VIP for him - Eau de toilette ili Parfem?

Kajgana Shop

На врв Bottom