Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Каде печатат стикери во Скопје?

П

Паган-др

Гостин
Каде печатат стикери во Скопје?
На Рампа тој мини-трговскиот што е (во Кисела Вода на Првомајска), Близу салон кај што имаат. Од позади ќе се качиш, на прв спрат, има печатница, ако не се лажам бел им беше излогот, праат све. Пенкала, шољи, календари, стикери, све.

Член од
19 март 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Kade mozam da najdam vo skopje ili struga maici od Igri ili mesto kade sto pravat maici so slika po tvoja zelba :). Od druga drzava preku internet so meseci treba da cekam i povece postarina se plajka nego maicata sto vredi.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157

Кај да најдам вакви јакни во скопје? Али не оргинал од најк. Нешто поевтино што се.(Вакви тренерки етц.)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Ваква маска како од кловнот од Пила може ли да се најде во Скопјево?Ако знае некој многу ќе му бидам благодарен :) :) :) :)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.185

Кај да најдам вакви јакни во скопје? Али не оргинал од најк. Нешто поевтино што се.(Вакви тренерки етц.)
Во Европа навистина има топ тренерки неможеш да ги познаеш а и повеќето "гламурозни продавници" со сигурност тврдам дека ја имаат истата роба од таму :) Иначе исти има и во шутка компани :D
--- надополнето: 19 март 2012 во 21:33 ---
Барам да најдам за мајка ми како се вие овој турскиот филм Под сенката на врбите но некој ако знае да ми го пише да турски но да не биде од google translate бидејќи не излегува точно :) ???

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Каде може во градов да се најде вакво капче ? ако знае некој нека даде инфо.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250

Шутка...:D
Kade mozam da najdam vo skopje ili struga maici od Igri ili mesto kade sto pravat maici so slika po tvoja zelba :). Od druga drzava preku internet so meseci treba da cekam i povece postarina se plajka nego maicata sto vredi.
Во секоја печатница шо печатат блузи им носиш слика на усб и блуза и ти печатат..им плаќаш си ја зимаш и завршена работа...

Kajgana Shop

На врв Bottom